tiistai 28. huhtikuuta 2015

Pelastusrengas

Moro!

Päivän tuunaus loppuun asti, oli ostetun pelastusrenkaan kaunistaminen.

Renkaassa oli siniset raidat ja ne peitin ruskealla narulla, jota piti hakea paikallisesta pikkuputiikista. Narukin loppui kesken ja se vasta jurppii, kun jää homma kesken. Ja täällä cityssä on niin kiva pitää maanantaisin kaupat kiinni!!

No tänään se valmistui ja tulikin kiva:)

Makkariin löytyi ihana valokuvakehys Kärkkäiseltä. Taas yllätyin sitä kokoa, mutta parempi että olikin iso, laitoin nyt tuon ruorin/kärrynpyörän syrjään. Tosin se tulee esille, kunhan tässä taas saa selkoa miten mööbelit lopulta sijoituu. Mona Lisakin saa mennä virnuilemaan vaikkapa varastoon!

Nyt pidän pienen/suuren blogitauon. Laittelen kaikessa rauhassa paikkoja kuntoon, ja palaan ruudun äärelle kun on jotain näytettävää. Sekään ei ole poissuljettu juttu palaanko ollenkaan? Mutta infoan kumminkin mitä täällä tapahtuu, tai tapahtuuko mitään.

Oikein hyvää Vappua ja Ihanaa Toukokuuta jo etukäteen <3


Kehys on niin RM-tyylinen...kaikki kopioi toinen toistaan...



Noi sukset nurkassa!! Vai tuunaanko ne vesisuksiksi?? :D



Heitä minulle pelastusrengas....





Omaa tuotantoa...kranssi ja tuikku.

Voikaahan hyvin!

Anne-Mari

lauantai 25. huhtikuuta 2015

Kalastusonnea

Moi!

Tässäpä tämä mun kalaonni <3

Ihana saalis tosiaan huudettu RM-kirppuhuudosta, ekat huudot ja ekat voitot. Onneksi huudot ei menny tähtitaivaisiin vaan meikäläinenkin pystyi olemaan kisassa mukana.

Toivon löytäväni vielä monta mukavaa RM-juttua kohtuuhintaan. Onneksi aikaa on maailman tappiin asti:)

Ja tässä olenkin jo tutuille maininnut, että mulla on seitsemän vuoden sisustuskriisi menossa. Nyt alkaa helpottaa ja tiedän mitä tahdon. Onneksi vanhoista tavaroista on hyvin päästy eroon ja osa on suosiolla kiikutetettu seurakunnan ilmaiskirpulle muiden iloksi. Antaa hyvän kiertää <3


Keittiön pöydänpäätyyn löytyi vihdoin jotain tosi kivaa. Iso rottinkikala - aivan ihana <3




Kalakoukku <3 Etsinnässä kivempi koukku tämän ylläpitoon...



Niin ihana tuo liitutaulu myöskin <3



  Eino-kissan ruokapaikka on muuten kulmakaapin vieressä. Ihan hopeatarjotin on kuppien alla.




Pitänee tässä kohta taas kaivaa madot esiin ja ottaa hyvä asento seuraavaa huutoiltaa varten.. - ei vaineskaan ;) Mutta silmät auki ja kohtuudella etsin jotain kivaa. Satasia maksavat jätän suosiolla väliin!

Hyvää viikonloppua, meikä fillaroi nyt töihin.

Anne-Mari

torstai 23. huhtikuuta 2015

Lämmin rottinki

Heippa!

Täällä on saatu pari uutta piensisustustavaraa, mutta sitäkin ihanimmat <3

Paikalliseen tuli hetkeksi aikaa pikkuruinen kirppis, joka myy niin hyvää tavaraa, että ovat kuin suoraan sisustuskaupasta ja niinhän osa onkin.

Olin tyyliin ikkunaostoksilla ja meinasin jättää kuolavanan jälkeeni....eiku yhteyttä kirppiksen pitäjiin ja varausta päälle. Tyttäreni laitoin hakuhommiin, sillä iltavuoro esti itse hakemasta niitä.

Vannotin tytärtä, että laittaa kuvaa heti tulemaan kun ne ovat ostettu!! Ja töissä piti salaa kurkkia sitä kuvaa sitten,  kaunis oli asetelma ja teksti tyttären tyyliin: siin o ;)

Sinne jäi vielä yksi juttu, mutta tyttären ilme oli sen mukainen, että laitoin sormet ristiin ja poikkesin tänään heti töiden jälkeen sinne...ja siellä oli edelleen se kolmas esine :)) Happy me :)

Elikkä lampunvarjostin ekana:




On se kaunis <3 ja hinta 10e !

Ja ilman valojakin on kaunis <3



Ja tämä liitutaulu <3 Niin lähti syrjään toistaiseksi kuormalavasta tehty seinähylly...


ja nämä lasinalustat kävin pelastamassa tänään <3

Ja nuuhkin jokanurkan putiikista että vieläkö on rottinkia...no ei ollut, mutta kaikkea ihanaa, sitä mun entistä tyyliä...kyllä löytyi.


Vielä on kesken mun sisustus, makkari tarvitsee jotain....olohuoneesta puuttuu ne hyllyt, tai siis ne on, mutta porausapu on jossain...no onhan tässä aikaa...

Postista ootan jotain ihanaa (aina tulee ihanaa:))) ja ne ovatkin RM-huutiksesta. Ekaa kertaa huusin, ja periksi en antanut! Viime sunnuntaina piti ottaa voittotanssi kun selvisi, että olen niitten uusi omistaja.

Niistä sitten kun paketi on kulkeutunut kotiin.

Nyt näkemiin taas, ja sorry kun en ole ehtinyt jättämään puumerkkiä teille blokkaajat. Käyn kyllä selaamassa postauksenne <3

T: Anne-Mari

lauantai 18. huhtikuuta 2015

Lisää simpukka askartelua ja kurkkaus makkariin

Moi, ja leppoisaa lauantaita kaikille:)

Eilen sain aikaiseksi kokeilla mitä uutta syntyy simpukka-koristeista.

Haalin narua ja kuumaliimaa ja niitä simpukoita ja eiku sovittelemaan yhteen. Narusta kiertelin vielä pieniä narupalloja joita liimasin naruun kiinni - no jo on selitetty;)

Tulikin kivoja ja nyt on mielessä parvekkeelle tuulikelloa simpukoista. Pitää saada joku vanne tai esim. joku vanha rannerengas mihin naruja sitoo ja eiku simpukoita liimaamaan. Tosin rannerengas voi olla turhan pieni. Rautalangasta vois vääntää sopivaa kokoa ja päällystää se narulla..(mietin tässä samalla...)  Näpit tässä hommassa palaa, mutta on tää kivaa. Oikein hermot lepää!



Kotilosimpukan saa mukavasti kiinni solmukohtaan.




Piti kokeilla/sovitella tätä roikkumaan vähän joka paikkaan...


Ja sitten hiukan makkaria...yhtä kulmaa...



Tännekkin simpukat sopii:)


Siellä on nyt se Malm-lipasto, rottinkipöytä lähtee tod.näk parvekkeelle kesäksi.



Nämäkin koristeet taas IN.


Nää tähdet on ostettu. Harmi kun näitä ei löydy oikein mistään - toistaiseksi.

Enempää kuvia nyt laitakkaan, kun makkari on edelleen vaiheessa. Vanhan senkin vois kiikuttaa pianon tilalle jos sen sais myytyä....katsotaan.

Ja tossa kurkkasin Hobbarin sivua - meriteemaa:)) Ja ne kalusteet, voih!!

O hoi taas....terkuin: Anne-Mari




torstai 16. huhtikuuta 2015

Sinivalkoista

Morjensta!

Täällä iso luuta lakaisee...mun loma menee normikaavan mukaan, että huushollia pyöritään vasemmalle ja oikealle:D

Tavaroita menee ulos ja tavaroita tulee sisälle!

Heippa on sanottu mallinukelle, piianpeilille, pitsikaapille ja konjakkikaapille! Ja kassilliselle pientavaralle...ei tuu ikävä;)

Tervetuloa on sanottu uusille verhoille, tyynyille ja yhdelle lipastolle joka nököttää paketissa, taattua ikea kamaa luvassa makkariin. Poika kun tulee työharjoittelusta, on innokas puurtaja valmis siirtymään äiteensä avuksi. Tai mä katselen vieressä...

Eilen oli nuorin kummilikkani mukana Ikea reissulla, ja hauskasti sain kokea miten tyttö huudahti aina välillä "hei, täällä on sinistä..."Kiitos avusta M,J ja A, olikin kivaa seuraa, ja nopeaa:))

Tänään juoksin postiin kun verhot saapui express-pikana, ja alkoi helvattu silitys urakka, mutta kun sieluni silmin näin nämä ikkunassa, pienet silitykset ei lannistanut intoa. Eino-kissakin antoi rauhassa mun touhuta, siirtyi vähin äänin takavasemmalle;) Valmiit verhot kävi vähin äänin nuuhkimassa, reppana surkeana kattoi kun pitsiunelmat vietiin pois. Niissä olikin hmm...vammoja?


Seinälle tulee jotain kivaa, tilauksessa on. Matto on kysymysmerkki, joko olen kohta ilman tai etsintä jatkuu...ihan puuvillamattokin kävisi...katsellaan...




Sinivalkoiset raidat, hiukka vaikeeta tää kuvaaminen. Verhot Jotex (makkari sai myös uudet)


Tyynyt H&M


Lasinaluset <3 Vitsi ku ihanat. H&M

Telkkarin yläpuolelle tulee hyllyt vielä (hommattu on), seinäkaappia en myy, vaan mietin sen kohtaloa. Menee varmaan säilöön.

Makkariin tulee kanssa uutta luukkia, verhot siellä jo heiluukin....siitä sitten joskus kun tää kaaos selkenee:)

Nyt taas näpertelemään sisustusta kuntoon. Hitsi ku kylmä, en oo parveketta viitsinyt yhtään laittaa kuntoon ja orvokitkin on jäänyt noihin systerin tuomiin. Parveke jatkaa sinivalkoista teemaa sitten kesänä, kuten muutkin huoneet.

O hoi...T: Anne-Mari

maanantai 13. huhtikuuta 2015

Lomalla

Moi kaikille!

Se olis talviloma nyt:)

Koska en valitettavasti ole hiekkarannoilla, pitää biitsitunnelmaa luoda kotiin.

Mihinkään mun merikaipuu ei oo hävnnyt, vahvistuu vaan. Tossa ostin uuden sisustuslehden, paikallisen sisustuslehden TS koti ja johan sielläkin oli mainittu että kreikan sininen näkyy vahvasti sisustuksessa. Joten haistan näköjään jo ennalta uudet tuulet;)

Sinistä tossa katselin silläsilmällä, ja juuh...jotain ootan kotiin saapuvaksi. Pois olen myynnyt kaikenlaista, nyt mietin josko toi ns. pitsikaappini makkarista saisi häädön! Ihan tavallista lipastoa kaavailen tilalle, ja ihan Ikean Malm-lipasto on se jota kaavailen tilalle.

Runsaat pitsihörhelöt on mennyttä elämää mulle! On kiva uudistua.


Kukkaruukku sai ylleen juuttinarua ja simpukoita, tämänpäiväinen tuunaus.



Tällasen ostin tänään kirpulta eurolla:




Koristelun jälkeen:



Ekat orvokit, kiitos siskolle <3

Mä jatkan tätä lomailua:))

Anne-Mari

maanantai 6. huhtikuuta 2015

Omasta kaapista löydetyt

Moi!

Tässä on suunniteltu ja viilattu olkkarin luukkia etteenpäin!

Karsittu (kummasti ei näy siltä??) tavaraa ja myyty eteenpäin. On lähtenyt mallinukke Edna uuteen kotiin, piianpeili, ja paljon pien-sisustustavaraa ja vieläkin on myynnissä kaikenlaista ja ostajia on tulossa viikolla taas käymään. Ja lisääkin on mielessä mistä luovun.

Ilokseni olen huomannut että pystyn luopumaan tavaroistani:) Ettei tää mun hamstraus olekkaan vakavaa, etten olekkaan Sulo Vilen joka ostaa ostamistaan. Nyt jos ostan niin harkiten ja mielummin sitten laatua!

Laadulla nyt en tarkoita ökykallista, mutta miksen vaihtaisi jotain nippu kynttilänjalkoja esim: RM-merkin tai Amanda B:n mallistoon ja Sian tuotteetkin on kauniita. Amanda B:stä pistikin jo silmiini kaunis maljakko ja kynttilänjalka.

Tässä kohnatessa komeroita otin esille jouluisen kukkaruukun (tai mulla on ollut vain jouluna esillä), nyt tämä sopiikin täydellisesti uuteen luukkiin:) Ja 90-luvun alussa olen ostanut joskus verhoihin nipsut ja nyt nekin on täydelliset olkkarin pitsiverhoissa. RM-pikku rottinkitähti ja pariksi valkoinen tähti päätyivät seinään...ja oma kullanmuru poseeraa nyt köysitaulun kera. Näitä kehyksiä pitääkin hankkia pikkuhiljaa lisää:)




Tää kulmanurkka on kyllä täysin arvoitus, jotenkin näen tässä sieluni silmin kulmatakan....;)



Sohvan yläpuolinen seinäkin on vielä ?-merkki, jotenkin tuossa voisi olla iso peili....tää ei ihan nappaa omakseen....vaikeeta tää pilkun viilaus!!!




Ja nämä verhonipsut saa varmaan maalauksen ylleen....pilkulleen juuh:))


Taidan seuraavaksi liimailla näitä kukkaruukun pintaan tai vain siihen yläosaan....



Toinen kranssi päätyi ruukun kaveriksi.


Neljäs ja isoin matkalaukku päätyi postipojan tuomana tänne viime viikolla. On siis tuo alin ja nyt on pino täynnä.


Mä vanhenen viikon päästä ja tämä maljakko täyttyy silloin valkoisista ruusuista, vinkki vinkki :D

Tässä olikin kuvia teille koko viikoksi, mulla ois edessä neljä työpäivää ja sitten koittaa kaivattu talviloma:) Ja juu askartelen taas...mihin sitä mukamas kotoa lähtis?

Anne-Mari