tiistai 15. toukokuuta 2012

Hempeää

Äitienpäivänä sain lahjaksi tuon ihanan teekannun<3 Kiitos!!
I love it!
On niin hempeää nyt kuvissa...kokosin muutamat astiat yhteen keittiön pöytätasolle. Nyt on silmänruokaa! Tosin kaikki on ihan käytössä...mikäs mukavampaa kuin nauttia teetä ja sympatiaa kauniista astioista:)) Kaikenlisäksi kun olen vähän  hempukka (siis hempeän väristen kauniitten tavaroiden ihailija)- en muuten;)  niin kaikenlaiset servetit kiinnostaa! Onko tässä maailmassa mitään, mikä mua ei kiinnosta?? No paitsi rumat tavarat;)) Servettejä kertyy aina jostain, mutta niitä en niinkään raaskisi käyttää:((

No annetaan kuvien puhua miksi olen pihkassa näihin kuppeihin ja kippoihin ja kannuihin jajajaja........Siinä ne:) Ja mukavinta näissä on hinta! Tassit maksanut joku vitosen,samanhintaiset on mukit ja kannukin lähtee kympillä:))

Siksi näitä varmaan siunaantuukin kotio...ku halvalla sai sanoi Vilenkin!

T:Anne-Mari

10 kommenttia:

 1. Oioi ku on hempeetä ja herkkää!! :)

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihana kannu! Kertakaikkisen täydellinen!<3 Mistä tuollaisia saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulee näitä löytyy ihan VapaaValinnasta/Tarjoustalosta. Sarjaan saa mukeja myös.

   Poista
 3. Voi, että miten onkin ihana kannu...kerrassaan suloinen. Kyllä noista kelpaa teetä nautiskella. Silmään pisti kauniiden astioiden lisäksi servettikori, oletko sinäkin šen itse virkannut?

  Hyvin tietää jälkikasvu, mistä äiti pitää! Nautinnollista helatorstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, servettikorin virkkasi mun sisko:) Olen tilannut vähän vaaleanpunais-sävyistä koreja myös:)) Kyllä, muksut kyl on oppinut tietämään mistä tämä mamma tykkää;)

   Poista
 4. Ihania löytöjä!
  Olet tartuttanut tuon hempeilyn tännekin! Nyt katselen ruusukuvioita itsellekin ;-D
  Vaikka mikä sen ihananpaa näin keväällä! Ja tietty kirppikseltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei ole vaarallista tuo tartunta:)) Niinpä, kesällä saa kaikki kukkia;)

   Poista
 5. Ihana pitsireunainen lautanen kupin alla...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki on niin kaunista ja kesäistä ja mikä ettei talvellakin loihdit kesän eteesi!:) Kyllä nämä kuvasi ovat niin kauniin romanttisia sanon minä joka myös nauttii kauneudesta!:)
   Tuttuja servettejä jäätelöaiheinen on uusi tuttavuus! Oletkos ajatellut ottaa kangas servettejä käyttöön, tietty niissä on se koneeseen laitto ja silitys oma vaivansa, mutta itse olen niitä myös käyttänyt toki servettejäkin:)
   Mutta missä minä olen ollut...ihan pihalla:) kun niiiin paljon kauniita kuviasi on jäänyt väliin, että huh sitä tässä ihmettelen!
   Kaikkea hyvää toivottelen sinulle!<3

   Poista