torstai 28. kesäkuuta 2012

Matkaradio ja ompelukone

Voi kauhistus kun lomakin on jo puolessa välissä. . . eikä mitenkään säät ole hellineet meikäläistä. Tässä syy miksi olen olen kolunut kaikenmaailman kirppishalleja oikein urakalla. :)
Nyt on kukkaronpussi tyhjä ja olen seuraavat pari viikkoa pyyhkimässä pölyjä mun uutukaisista.





Ja Juhannuksen vietosta palasin tämä mukanani:)) Ai että ku tykkään!! Tykännyt jo vuosia, nyt lupa heltisi. . . vissiin sisko ei jaksanut enää mun vinkunaa kuunnella ?
Tälle ei edes tarvi tehdä mitään, joku Viisas on jo maalannut tämän. . . hmm. . . on se kiva kun joku muukin on tajunut valkoisen maalin taian. Tavallisen ruskean väristä radiota olisinko edes tohtinut ruveta sutimaan-tuskin !




Ja etsivä löytää! Haaveena oli saada oma Singer-pöytä ja kappas sellainen tupsahti eteeni ihan valmiina. Oli jo valmis lasipöytä päällä, elikkä ei tarvi tehdä mitään! Mietin aluksi josko jalat sumumaalilla valkasen, mutta ihan hyvä näin;))




Pöydän rekvisiitaksi löytyi yksi haave tai toive elikkä tuollainen ihana puhelin? Ja eilen tarttui mukaani vanha musta reijittäjä, pitsiliina pöydälle, vuodelta 1929 Suomen kuvalehti ja pitsihankat.... elikkä olen enempi kuin tyytyväinen ostoksiin.

Nyt on naatti olo, huusholli on välillä ihan pommi, kun tuon löytöjä kotiini ja miesystäväni saa harmaita partakarvoja naamansa kun soittelen, olisko sun lava-auto vapaana???? Meinaan seuraavalla kerralla paljastan mitä tuli taas ostettua!!!!

Vedetään henkeä nyt ja vietetään viikonloppu rauhallisesti, sillä meikäläinen vietää laatuaikaa tällä kertaa siskon kanssa.....kuten systeri sanoi, hän tulee mun luo leikkimään:D

Terkuin:Anne-Mari


18 kommenttia:

  1. Aivan ihana radio ja kaikki uudet ostoksesi on tosi ihania ja suloisia! Upeita löytöjä!
    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  2. Onpa kertakaikkisen sievä radio valkoisena!:) Ja ihania löytöjä olet muutoinkin tehnyt<3
    Mukavaa viikon jatkoa!:)

    VastaaPoista
  3. Mun vanhassa mummolassa ois kans odottamasssa vanha putkiradio + singer noutamistaan. Putkiradioita ois itseasiassa kaksikin, hyvässä kunnossa ovat :) En malta oottaa et saadaan ne kotiutettua!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva! Aika hintahaitari näissä Singereissä nykyään on...muutamasta kympistä satoihin euroihin pyydetään...radiotkin on arvossaan, keskihinta liikkuu 70 euron kieppeillä.

      Poista
    2. Totta, kyllä ne aika arvokkaita on. Onneks mummolan kätköistä löytyi! Niissä kun on vielä se tunnearvo ♥

      Poista
  4. Ihanat hankinnat!
    Mukavia leikkihetkiä siskoksille :D

    VastaaPoista
  5. Voi miten ihania aarteita. Olisin halunnut noi kaikki. Ja vielä harvinaisia löytöjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt voin listaltani vetää ylitse nämä toiveet....Pidä silmät ja korvat auki jospa sinullekkin tupsahtaa aarteita syliisi:))

      Poista
  6. Onpa kivasti patinoitunut ratio..se on vissi aika kauan sitten maalattu.. tai sit se on maalattu cräckillä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tää komistus on saanut sikalassa olla vuosia, eli pinnassa on karaissutta pintaa.....

      Poista
  7. Voi mikä radio...oikea namu.
    Ja nyt sitten pitää jännittyneenä odottaa, mitä kummaa olet ostanut...:)
    MUkavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  8. Sopivat hyvin yhteen tuo puhelin ja pöytä, kerrankin voin sanoa, että ei kaipaa valkoista maalia ;-D

    VastaaPoista
  9. Ihania löytöjä jälleen, ei voi kun huokaista täällä koneen takana :)
    Niimpä kyllä tuo valkoinen maali tekee ihmeitä..olen saanut miehenikin tykästymään valkoiseen ja hänenkin silmänsä ovat avautuneet kauniille asioille ja paras ilo on kun hän saattaa yks kaks heittää kommentin et "onpas meillä kaunista" vaikka paljon on hankittavaa ja tehtävää mutta että mies sanoo noin.. :)
    Oikein lämpöistä sunnuntaita sinulle, meillä on kostean lämmin aamu..tietänee vissiin jotain 20-22 asteen lämpöä tälle päivälle et ihanaa kun ainaskaan sada nyt :)

    VastaaPoista