maanantai 10. joulukuuta 2012

Tunnelmapaloja

Moikka,
ja kiitoksia edellisistä kommenteista! Ruppee ottaa pattiin kun kone herjaa tai kirjoittaa kyl vastaukset teille muttei julkaise. Omituista!!!

No se siitä.

Räpsin sieltä täältä kuvia ja tässä tuloksia:



Näpertämäni rummut pääsi keittiön ovensuuhun koristeeksi.





Mun hyasintit kuolla kupsahti, vaikka kastelin aina niukasti. .vai sekö oli syy? . no hyvä kun ehtisivät edes tänajan ilahduttaa. Ostettava on pari uutta: valkoista olkkariin ja keittiöön vaaleanpunaista versiota ;)


Joulusukka pääsi roikkumaan. Tämän ostin viimevuodelta Titiltä <3


Olga vahtii joulukuusta ja koriin tulee paketteja. . .jos vain ollaan kiltisti:)

Tytär tossa istahti ja katse kierteli huushollia ja sit sano ihmetellen: onks sul äiti sukset sisällä ? No taitaa olla. Ja olen tässä nyt pähkäillyt pitäiskös ne jouluksi maalata ?? Tekstikin olisi mielessä mitä suksiin tuputtaisin ;)

Mut kuulette jos niin käy:)))

Nyt mukavaa viikkoa, mulla pe-su vapaat, jee !! Sit Turku kutsuu ja ne kaupat...voi jestas sentään;))

T:Anne-Mari

8 kommenttia:

  1. Olipa ihana postaus! Kiitokset taas kauniin tunnelman kuvista!
    tuksu

    VastaaPoista
  2. Sama se on myös täällä siis minullakin kone tökkii, mut ei aleta sille rummuttaa!:)) Siis aivan kertakaikkisen hienot ovat rumpusi ja sopivat hyvin koristeeksi.Minun piti kiikuttaa hyasinttini kasvihuoneeseen, kun mies on allerginen sinne ne jäätyivät pystyyn! Titin valmistavat joulusukat ovat myös ihan huippukauniita ja hyvin sopii tuohon peiliin roikkumaan ja muuten peili on tuossa tosi hyvällä paikalla, kiva siitä kurkistaa mitäköhän tuolla on. Voithan laittaa suksiin tekolunta, jonka saa pois ...tai luulen että sinulla on hyvä textitys mielessä niihin, ollaan kuulolla jos niin käy:)
    Mukavaa viikkoa ja iloista mieltä
    voin vain kuvitella sinua siellä Turussa:))

    VastaaPoista
  3. Huippukivat noi rummut ja mä niiiin tykkään tosta Olga neidistä :)

    VastaaPoista
  4. Kovasti tökkii täälläkin kone...ja kaiken kukkuraksi ilmoitti, että kuvatilani on täynnä...pöh sanon minä.Ihanat nuo rummut.
    Sukset on minullakin sisällä ja toiset
    ulkona ovenpielessä..:))

    VastaaPoista
  5. Niin aattele.. mä oon käynyt Turussa pelkästään kirppareilla.. yhteenkään sisustuskauppaan en oo päässyt..ja rahat olen silti saanut haisemaan.. :)

    VastaaPoista
  6. Kaunista tunnelmaa siellä! Olet sentään saannut saukset sisälle, meillä isäntä on kieltänyt sen ehdottomasti.....

    VastaaPoista
  7. Tuksu: Voi kiitos:)) Mukavaa joulun odotusta sinne päin:))

    Johannna: Kiitos<3

    Sirkka:Ihmeellista on tekniikka, nyt taas voin vastata?? Kiitos kommentista;) Nyt pitäis saada se inspiraatio käyntiin jotta saisin sukset tuunattua...;)) Turusta pitänee ostaa ennenkaikkea pojalleni vaatteita..joten syrjäsilmällä katselen kaikkea jouluihanuutta....ja jossain vaiheessa pääsen jopa hypistelemään kaikkea kivaa....

    Ansku: Rummuista tuli ihan kivat, Olga on ihana<3

    Irmastiina: Pitänee sanoa pöp ja höh.....pitäisi olla rajaton käyttötila niinkauan kun tarvis on! Nyt taas voin kommentoida?? Mutten tuoreeltaan??
    Vähän tyttöni ihmetteli kun hoksasi sukset olevan sisällä;)))

    Maanvaiva: Varmasti;)) Huokasen nyt jo syvään....saankohan jouluksi enää jouluruokia kun hassaan kummiskin???? Makaronia ja tonnikalaa joulupöydässä?? Mutta onpahan nättiä sitten ympärillä:D

    Rouva Kivitikka: Ne miehet! Mulla on oma tupa ja lupa;) Joskus kerron pojalleni että kato ku äiti osti tämmösen, sitten pojan katse harhailee hetken ja kyselee niin missä, eihän täältä mitään erota mikä on vanhaa tai uutta;)))

    VastaaPoista