torstai 21. helmikuuta 2013

Purkkimania

Moi,
menin ja tulin kassi täynnä tavaraa kirppis kierrokselta tänään!

Osa oli ihan leluja tänne mummulaan, Joona saa uusia tavaroita tänne. Nyt sain PuuhaPete menopelejä kolme kappaletta a´ 1.50 hintaan ! Ja söpösen patterilla toimivan ompelukoneen  siskoni luo maalle pikkutyttöjä ilahduttamaan, puoleen hintaan eli hintaa oli huimat 1.25€ ! Löysin vielä harjoittelukellon tänne mummulaan. Opetellaan numeroita ja kellonaikoja leikin varjolla. Itse sain ihanan vesikannun jossa teksti Maison de Shampagne (ihan tyyliin Riviera Maison, vai oliko se aito??) hintaan 2.50.

Ja pari kappaletta puukehyksiä, sellaisia mini kokoisia. Niistä teen taas tauluja. . . ja aikast kivat pilkulliset purkit 2kpl yht 2.50.

Mitä mä tässä selittelen mä näytän ne purkit;)))Verhoissakin roikkuu vielä jouluinen viiri;)


Laittelin siis tämän hyllyn uuteen kuosiin tänään, punaista keräsin ?? Mut tykkään näistä purkeista<3


Ihan hassuna kaikkiin purkkeihin, mutta mihin en. . .aina lähtee mopo käsistä. Kaikkea pitää ostaa ja monta. No onneksi nämä on kukkaroystävällisiä ostoksia.Tuo kannu täynnä jäävettä ja limesiivuja. . .kesällä sitten..


Ja tämä härpäke siirtyi tänne:


Ja sitten olikin kaaos valmis!! Tavaraa ja kuppia ja kippoa oli lattialla, hellanpäällä, keittiönpöytä notkui tavaraa ja poika ihmetteli missä kahvinkeitin on. . .olihan se tallella, vähän oli vain tavaraa päällä ja sivulla ja edessä. Mitä järkee on yhden hyllyn järjestämisessä kun sitten saa siivota sen valtavat 50 neliöö perässä. Vai onko mulla sitä kippoa jo liikaa. ON, kuuluu vierestä, mutta mä jo suunnittelen mitä seuraavaksi kotiutan eräästä nettikaupasta:D

Onneksi olen ihan itse tämän kodin valtija ja hallitsija ! Amen!

Rukouksista puhenollen, kävin Joonaa moikkaamassa vielä tänään (toukokuussa 3-vuotta), vauhti päällä ja tipahti sohvalta: kuului lattialta: Kristus mä putosin! :DD Oli siinä naurussa pitelemistä. Ja tämän ihan oppinut Putous-näyttelijöiltä:DD

Että sellaista menoa:

T:Anne-Mari

7 kommenttia:

 1. Ihanaisia purkkeja olitkin löytänyt!
  Myös nuo lasten lelut kuulostivat hienoilta löydöiltä.
  Jahkas paranen, suunnistan minäkin kirpparille :)
  tuksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kummasti sitä katselee leluja ja vaatteita nykyään sillä silmällä;)

   Poista
 2. Täällä minä taas:) Siis kaikkea kivoja hankintoja edullisesti olet saanut aikaiseksi tänä päivänä. Mahtaa PuuhaPete olla riemuissaan menopeleistä kolmin kappalein!:) ja ompelukonekin pikkutytöille minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa! Ja vesikannu on aivan ihana, enpä ole aikaisemmin moista nähnytkään, mutta nyt näen!
  Purkit on kyllä tosi pirtsakan näköisiä aivan ihania ja viiri täydentää kokonaisuutta. Kahvipurkit sopivat just niiden viereen, kuin myös lasipurkki kansineen. Somaa, viehättävän kaunista!
  Oikein on kivan näköinen nurkkaus, jossa silmä ja sielu lepää<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sirkka<3 Kyllä ne punaiset värit piristää;)

   Poista
 3. Oi, se kannu on ihana! Ja tottakai kaikki noi purkitkin!
  Mul ois montaa niitä punasävyisiä purkkeja, ikivanhoja ja ruosteisia. Ja tiiätkö, mä en jaksa niitä enää, ku ei oo mitään paikkaa niille! Haluusiks sä ne?? Mä voisin etsiä Sulle linkin johonkiin vanhaan postaukseen, jossa on kuviakin niistä.
  Olen ne joskus ilmaiseksi saanut ja ilomielin laittaisin eteenpäin. JOS siis haluat! :) pistä viestiä! hyvaajakaunista@hotmail.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Laitan viestiä huomenna paremmalla ajalla ja katson ton linkin vielä, mutta Kiitos!!!:)

   Poista
 4. http://hyvaajakaunista.blogspot.fi/2011/08/mekkopoyta-ja-ruosteisia.html
  Tuossa näyttäisi kuva olevan, eli nuo punaiset, 4 kpl.

  VastaaPoista