perjantai 19. heinäkuuta 2013

Perjantain terveiset

Moi,

vihdoin viikonloppu vapaata!! Taitaa tää kesällä töitä tekeminen tuntumaan jo kropassa. On niinkuin väsynyt olo varpaita myöten.

Huomen aamulla pitäis olla olo virkee ja suunnata siskokultien kanssa Piknig-risteilylle. Oikein laatuaikaa meille kaikille. Arvatenkin sitä nauramista riittänee taas:D

Sunnuntain vietän visusti aikaa nannatuliaisten parissa;)

En ole muuten maalannut! Mutta sain siivottua keittiöstä yhden nurkan. Kaivoin esille vanhan mahakelkan pois työtason alta. Reppana oli niin täynnä tavaraa, ettei koko komistusta näkynyt. Muutenkin koko keittiö oli mullinmallin, kun myyn kuppia ja kippoa fb:n kirppareitten kautta. Onpa sotkuista hommaa. Kuvata tuotteet ja ihmetellä minne sit laitat tavarat, ennenkuin joku ostaa....en postita niitä, on nyt tullut tehtyä treffejä tyyliin parkkipaikalla.
On se sillai kätevää, ei mene pöytämaksua eikä tartte pelätä että tavarat varastetaan. Täällä ainakin "muumaalaiset" marjanpoimijat omivat vähän sukkelaan tavarat maksamatta niitä. Vaihtavat kengänsä toisiin ja tyytyväisinä kävelevät paikalta pois! Tosin nyt en yleistä-eihän nyt kaikki ole epärehellisiä.

Mutta näihin kuviin mukavaa viikonloppua kaikille!



Toinen puoli keittiöstä on täynnä tiskejä, tavaraa tyyliin huojuva torni, läppäriä ym..mukavaa;)
Mutta sehän on sitä normi arkea hei!



Kuvassa vilahtaa (jonkinaikaa sitten maalattu kakkuvuoka), jälkkärikupit kirppis, lusikat kirppis ja rautateline (sisustuskauppa, vain uudelleen maalattu), jonka meinasin myydä, mutta tulin toisiin ajatuksiin joka nyt kantaa aarteita. Pikkunen kermakko myös kirppisaarre ja kyydissä kesän viimiset orvokit.....







Rypälesakset jostain aarrekaupasta, ei muista....


Tämän muistan, lähti yhdellä eurolla matkaani.


Ja tämäkin kokoelma kasvoi, kermapullolla. Näille tarttis saada oma pieni seinäkaappi!


Onko tämä Jeannen ensimmäinen kirja? Koska ostan lähes kaikki sisustusjutut todella halvalla, raaskii sitten joskus satsata. Tämä maksoi meinaan mansikoita, mutta on ollut hintansa väärtti. Ja johan tuolla sisustuskaupoissa mainostetaan uutta vintage kirjaa ja Jeannelta on myös tulossa syyskuussa? joku kirja. Näihin uppoaa omaisuus, niinkuin lapset ihmettelevät: mitä järkee maksaa ja selata vain kuvia kun ymmärtää joka viidennen sanan tekstistä. Niinpä? Hullu mikä hullu, mutta tyytyväinen hullu sentään;)) Nyt ei voi sanoa: et hullulla on halvat huvit-paitsi kirppislöytöjen suhteen;)


Mutta me sielunkumppanit kyl ymmärretään toisiamme, vai mitä?

terkuin: Anne-Mari

10 kommenttia:

  1. Kauniita tavaroita ❤ Kummallista, miten tuota tavaraa kertyy, ja kuitenkin ajan kanssa, helmet siivilöityy...eikä niistä halua luopua koskaan :)
    Silti, on kiva, että ylimääräiset saa kivasti kiertoon...
    tuksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näin on. Mutta on sellasta tavaraa mitkä on pyörineet niin kauan piilossa että tuskin kaipaan niitä enää. Pikkutienestit myöskään ei ole pahasta;)

      Poista
  2. Voi ymmärettään todellakin....ja tuota kirjaahan voi selailla uudestaan ja uudestaan....:)
    Tykkään tuosta sinun keittiöstä ja tuo kelkka(kin) on aarre!
    Oikein ihanaa matkaa sinulle ja siskoille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vedin yks talvi ton kelkan kirpparilta kotiini, kyydissä vanha matkalaukku. Ihan kuin olisin tipahtanut vuosikymmeniltä tähänpäivään;)
      Kiitos, eiköhän matkasta tule hauska:D

      Poista
  3. Minäkin olen vähän myynyt vanhoja tavaroita ja meinaa olla työlästä kuvailla, odottaa hakijaa ja säilytellä käden ulottuvilla. Ihan työstä käy vai onko tää vaan harjoituksen puutetta :)

    Kiva fiilis on keittiössäsi...on se taito tehdä kaunista, vaikka tavaraa on paljon pieneen kotiin <3

    Ja nuo lehdet ja kirjat on kyllä pitkäaikainen ilo...ei ne aina ymmärrä, mutta en minäkään aina jaksa ymmärtää miten isäntä tykkää ostella viimeistä huutoa olevia teknisiä laitteita...aivan kauheeta rahan tuhlausta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella käy työstä. Kyl on pakko raijata kamat kellariin ja hakea siltä tarpeen tullessa.
      Todentotta, vanhoja kirjoja kuten myös lehtiä on yhtä ihana selailla. Ne kuvat<3 Joo miehet on omituisia, tekniikka pitää aina olla viimisen päällä. Mitä isompi tuumakoko telkkarissa sen parempi!

      Poista
  4. Missä fb-kirppiksellä sulla on tavaraa myynnissä? Sulla on niin kauniita tavaroita, että varmaan minähin sieltä jotain löytäisin!
    Oikeen lystikästä risteilyä siskojen kera :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oman paikkakunnan Paimion ja myös Salon fb:N kirpparilla, niillä tavaroilla on kyl vain nouto kyseessä..

      Poista
  5. Hauska tuo potkukelkka keittiössä. Olen kanssa haaveillut sellaisesta parvekkeelle kukkatelineeksi, mutta sittenhän nuo espanjalaisnaapurit mua vasta pöhkönä pitäisivät, näillä leveysasteilla kun ei pahemmin kelkkailla.. ;) nyt jo kummastelevat kun kannan sisään jos jonkinnäköistä romua.. =D

    VastaaPoista