maanantai 26. elokuuta 2013

Mustenee

Moi!

Niin sävyt mustenee, mieli ei!!

Vimppa lomaviikko menossa. Kaikenlaista pientä mahtuu tähän viikkoon. Huomenna ruokitaan äitimuori, sitten on tiedossa sisustus-suunnittelua vanhimman siskon luona sekä käydään miettimässä maalisävyjä ja tapetteja Kodin Terrassa. Yhtenä iltana ihaillaan kynttilöitä ym kynttiläkutsuilla ja lauantaina....noh....sokka irti jos nyt niin voi sanoa:D

Siis jokapäivälle jotain pientä kivaa;)

Täällä sain pitkästä aikaa hepulin. Pianon päällinen on saanutkin olla rauhassa todella kauan. Nyt sitten kannoin kirjoituskoneen sen päälle ja muutenkin tummaa sävyä pääsi enempi esille. Huh, älkää kurkkiko mitä olkkarin toisessa päässä on..........näytän joskus:)

Kaikki on nyt mullinmallin, mutta kaipa se tästä. Seinäpintaa sais olla enempi, olis kaikkea kivaa ripustettavana mutta ei mahdu! Ihanat vanhat kartat odottaa aikoja parempia.

Viikonloppu meni muuten pikku-ukkelin kanssa. Meillä oli mielenkiintoisia keskusteluja, kaikkeen piti löytyä selitys ja siltikin kun oli asia selitetty oli seuraava lause heti: miksi? Oikein kysely ikä!! Puistossakin jäin mietteisiini, niin heti huudettiin: mitä sä Mummu mietit? Nooh....hiljaisuutta...vastasin ja heti kuului: Miksi?
Pianojakkaran päällä korissa kaikenlaista pikkusälää, jotka ripottelen ympäri huushollia.

Ja sitten viikonloppukuvia miten huusholli osaa olla myös mullinmallin:Koristetyynyt "kuolataan", pianoa pimputetaan, ja asetelmat saa kyytiä kun tavarat lentelee pitkin poikin, mutta Mummulassa on hauska olla, nyt oltiin kaksi yötä ja kertaakaan ei mietitty missä äiti on!
Kyläilyn jälkeen imuri pääsee esille, pyykkikone pyörii, ja tavarat asetellaan paikoilleen ja Mummeli pyyhkii hikeä otsalta. Kivaa oli<3

Yhtähauskaa viikkoa teille myös:

terkuin: Anne-Mari


11 kommenttia:

 1. Voi muistan ne vierailut....nyt on jo niin isoja, että ei enää yökyläillä...siis mammin luona...:)
  Oli se aina mukavaa, kun oli tulossa yövieras, mutta kyllä oli mukavaa, kun rauha laskeutui kotiin...:))
  On sinulla ollut mahtavat lomailmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut:) Pitääkin muistaa että niin ne lapset kasvaa ja sitten ei mummulan yöt enää kiinnosta. Nyt on siis kiva viettää öitä käsikädessä ja lukea satukirjoja taskulampun valossa<3

   Poista
 2. Pikku-ukkeleiden kanssa kuuluu kämpän olla vähän mullin mallin :D

  VastaaPoista
 3. On niin upee kirjoituskone!
  Mummula on ihana paikka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoituskone on yksi aarteistani. Jokainen Mummula on <3

   Poista
 4. Kuulostaapa vauhdikkaalta!
  Kauniisti tummemmat sävyt löytävät tiensä kotiisi näin syksyn tullessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana vuodenaika<3 Pitäis vaihtaa nyt petivaatteet kans samalla draivilla tummempiin;)

   Poista
 5. Juuri noin se menee :) ja juuri kun mummeli on päässyt voimiinsa ja huusholli on siisti, alkaa ruletti alusta...
  Vaan silti ne on NII-IN ihania nuo mukelot :)
  tuksu

  VastaaPoista
 6. Mulla on vähän sama ongelma et seinäala alkaa loppumaan, tai noh, onhan sitä nyt oikeasti, mut yritän olla peittämättä sitä kokonaan kahdesta syystä; 1) ettei tulisi tunkkainen ilme ja seinät kaatuisi päälle 2) en kohta uskalla tehdä kämppään enää yhtään reikää, vuokraisäntä suuttuu... =D ja tuo jälkimmäinen on se tähdellisempi syy.. ;)

  VastaaPoista