lauantai 14. syyskuuta 2013

Aarteet talteen

Myöhäis-iltaa kaikille!

Eilen kun kävin kirppiksellä, löysin ib laurensin lokerikkotarjottimen. Tosi kiva pikku aarteille!

Samaiselta reissulta lähti mukaani kuvassa olevat sinkkiset leivosvuat (ja näitä soikeita ei ole ollutkaan ennestään-hyvä juttu!) ja pyöreä tyhjä lankarulla. Taidan pyörittää jotain nauhaa vielä siihen. Isompi lankarulla on maalattu (minä) ja ostettu aikasemmin raitilta.

Valkoisten kulhojen joukko kasvoi yhdellä pikkuisella (ei kuvaa) ja sitten tosi nasta löytö - tai minä ainakin ihastusin! Pussillinen puisia verhorenkaita ja oikein kulahtaneita siis....taidan jossain vaiheessa hankkia verhotangon tuohon keittiön oven päälle ja nämä renkaat olis oivat pitelemään oviaukon sivuverhoja. (renkaista ei nyt kuvia).

Jätän suunnitelman hautumaan:)

Lokerikko 5€, vuuat 4€, rulla 1€, (kulho 1.50€ ja verhorenkaat 1€ 20kpl)








Kolikkopussi tyhjentyi. Ja kirpparille jäi vielä kaikkea kivaa, mutta kaikkea ei voi haalia (sentään).

Nyt tutumaan, iltahuki kutsuu joten saa nukkua aamulla - jee:))

Voikaahan hyvin <3

T:Anne-Mari

P.S: joku kyseli mistä sitä pitsiteippiä saisi, itse ostin Kuismasta, mutta eiköhän näitä ole esim: Sinooperi, Tiimari???

Niin ja arvontavoitot ovat lähteneet voittajille eilen!

13 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä oot tehnyt! :) P.S. Mun blogissa on sulle haaste.

    VastaaPoista
  2. Aivan mahtavia löytöjä olet taas tehnyt!
    Tuo lokerikko ON ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidän siitä itsekkin, sillä siihen voi kerätä mitä vain:)

      Poista
  3. Sinä vaan se löyrät just sun tyyllissi tavaroi kirpparilt ♥ Ku et raskinu luappuu siit ihanast arkust, ni eile tilasin aiva ihana vanha talonpoikkaissohvapöyrä meil ♥ Siit kuvii sit myähemmi mu blogis ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD Juu ei tuu nyt kauppoja, ymmärrät varmaan;) Pitääkin katsoa sitten kun saat aarteesi kotiin!!

      Poista
  4. Voi iiiks,mitä ihania löytöjä!! Juuri tällaisten takia mun on niin vaikeaa pitää se ostamattomuus-lupaus...Kauhea hinku kirppareille!
    ps. kirjoitin jo yhden kommentin,joka katosi?? Että jos tulee tuplana,sorry.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kirpparit ovat oikeita aarrearkkuja, koskaan ei voi tietää mitä edestään löytää! Niinkuin taasen teit tosi kivat ostokset ja lokerikko oikein huusi sisäänsä nämä ihanat esineesi. Kerran minäkin näin pussillisen kulahtaneita verhorenkaita, mutta jätin koska meille ei voi asentaa verhotankoja, vaikka niin haluaisinkin. Tai siis no kaikkea tietty voi, jos sikseen tulee, mutta näin nyt mennään. Katsos kun nuo meidän kiskot on katossa kiinni ja ei viitsi alkaa niitä repimään poiskaan. Sinun ideasi on, minä olen laittanut yhden laskosverhon kaapin oven eteen, tuli kiva:)
      Kiitos samoin voi hyvin<3

      Poista
    2. Nanette: ymmärrän sua täysin!! Se fiilis mikä saa sieltä ja kamojen tonkimesta ja sitten kun jotain löytää on se hurmaava tunne:))

      Sirkka: Joo ehkä ei kannata alkaa repimään irti. Mutta just oviaukon eteen ja kaappien eteen verhotanko on oiva kapine....en ole kylläkään keksinyt mitä muuta niistä vois kehitellä?

      Poista
  5. Voi itku kun en ite oo löytänyt mitään kivaa maan aikoihin!! Siis kirpparilta! muuten olen kyllä törsännyt :)) Ihania löytöjä!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa ne aarteet vielä tulla tupsahtvat eteesi;)) Onhan mullakin ns. kuivia kausia;)

      Poista