lauantai 16. marraskuuta 2013

Yksi tonttu

Moi!

Tässä poseeraa yksi tonttunen, emäntä löysi minut muiden jouluisten kavereitten luota. Toinen kaveri jäi vielä piileskelmään, on vähän arka.

Eihän meitä pikkusia olekkaan kuin me kaksi. Mutta löytyy talosta tyttötonttukin, oikein tomera tapaus, mutta kuulemma saapuu viikon päästä vasta tänne.

Emännällä on kiire....jupisee itsekseen ja rientää paikasta toiseen. Välillä se istuu ihmettelee töllöttimen ääressä, kuitenkaan sitä katsomatta. Ajatukset rientää joulun ympärillä, katse mittailee mitä tekis tonne ja tonne ja....minä tonttu sentään otan rennosti.

Tässä paikassa on kivaa poseerata, mutta tiedän että viikkojen ajan minut asetellaan minne milloinkin. Mutta ei se haittaa. Talossa on lämmintä ja mukavaa.

Kunhan saan kaverit vielä mukaani sitten vasta lystiä on. Meillähän on se potkukelkka myös....minäkin muistin sen. Mahtaako emäntä laittaa uusia lahjoja kyytiin?

Nyt on kuulemma ruokatauko. Vastapaistettuja lihapullia olisi tarjolla. Kuulemma voidaan tehdä joulutorttujakin vielä muutama illaksi. Kivaa!

Kukkuu!

Hauskaa viikonloppua!

The Tonttu & Emäntä


10 kommenttia:

 1. Ihana postaus.. Ja tonttunen.
  Mulla repes tänään tää joulunlaitto valloilleen...tuli kaiveltua nisset esille ja muutakin jouluihanaa.. Mitä tuosta ;) Joulu on kerran vuodessa vaan ja niin lyhyt, että ei haitanne vaikka hyvissä ajoin alkaa nautiskelemaan.. :)
  E-R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia:)) Niinpä. Lyhyt hetki joten laitetaan "haisemaan":DD

   Poista
 2. Ihana tonttu ja kuvat...mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Voi mikä The Tonttu :)
  Siulle oli haaste, käyhän kurkkimassa :)

  VastaaPoista
 4. Mukava tonttu ja kivan oloinen blogi, jäin teille kylään :) Käy sinäkin kurkkimassa meille :)

  VastaaPoista