maanantai 24. helmikuuta 2014

Kodin onnea :)

Heippa!

Mitään ihmeellistä uutta ei tällä rintamalla ole tapahtunut. Kevät aurinko pilkistää? Mua surettaa luonnon puolesta, syreenipensaissa on nuput, leskenlehdet ojissa jo varttansa ojentaa ja lintuset visertää jo aamu kuudelta kun töihin polkee. Mitä jos iskee vielä pakkausjakso ja lunta tulee kymmenen senttiä?? Kai luonto itsensä korjaa. Kesällä ei sitten kuki mikään kun valkovuokot saa noukkia jo maaliskuussa!

No se siitä. Toki auringolla on piristäväkin vaikutus kun sain tilattua ihanat pitsiballerinat kesäksi ja kivan neuletakin. Nämä tarjosi Elloksen valikoima.

Parvekkeelta nappasin vanhan lyhdyn sisälle ja voi kun se onkin nätti. On vissiin pari vuotta keikkunut parvekkeen heinäseivästikkaissa. Nyt pääsi tuikkimaan sisälle.

Keittiössä on Kodinonni <3 Jippii, ollut jo viikon hengissä;)

Onni koostuu pienistä asioista. Tänään se koostuu yhdestä vapaa päivästä, pitkistä yöunista, lupaus että taloyhtiö korjaa mun vessan hanan ja pytyn ja poika aloitti työharjoittelun sekä suuntaa illalla autokoulun ensimmäiselle teoriatunnille. Kohta mulla on kuski:)))



Kaikki antimet kirppistarjontaa.











Lyhdyn vieressä vanha piparkakkumuotti kirpparilta, tietty.


Kuullaan taas!

Terkuin: Anne-Mari

15 kommenttia:

  1. Näillä keleillä itsekin alkaa jo ihan tosissaan odottamaan kevättä ja kesää... mutta taitaa olla liian aikaista. Tänään on ollut +5 astetta lämmintä, jopa tuulikin tuntui lämpimältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin taitaa. No tulee taivaalta mitä tahansa kevättä kohti tosiaan mennään:)) Sormikkaat on vaihtuneet sellaisiin Dingo-hanskoihin, sormet pysyy silti lämpimänä ja aurinko ihottumakin on tullut käsiin - se jos mikä tietää kesää ;)

      Poista
  2. Mietin juuri eilen, että mitä sinulle mahtaa kuulua..:))
    Radiosta kuulin, että luonto ei ole milläskään, mutta linnut kärsii, jos nyt vielä lunta ja pakkasta tulee.
    Tuo lyhty ON ihana!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun joku kaipailee;)) Tuo tieto huojensi ettei luonto ole milläskään, ja linnuilla on sentään höyhenpeite yllä ja tuuheat kuusenoksat suojana jos oikein alkaa pakkastamaan. Kohta näytän mitä olen tuuunaillut!

      Poista
  3. Kauniita kuvia on ilo katsella.
    Ei sitä aina tartte tapahtuakaan, voi vain nauttia kodistaan, eikös voikin ?!

    Mukavaa viikonjatkoa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on. Siisti koti jossa kelpaa olla=) Samoin sinulle!

      Poista
  4. Lyhty on ihanan rosoinen! Ja voi että näitä sun ihania kuvia,tykkään niin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime kesänä ampparit olivat siitä kiinnostuneita. Oli pakko aina myrkyttää hyönteissumutetta lyhtyyn jotta antivat olla;)

      Poista
  5. Niin se vaan on, onni koostuu pienistä asioista, kuten näiden kauniiden kuviesi katsomisesta <3 Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  6. Voi olipa kiva kun et kauemmin ollut poissa kuvioista, ihanaa Anne-Mari, kiitos!<3
    Näin ne kauniit valkoiset pitsiballeriinat kuvastossa ja pian ne ovat jalassasi, joiden myötä tanssiaskelin kohti kesää:) Hyvin sopii lyhty niin sisälle kuin partsillekin ja niin kauniit tunnelmakuvat kaikkinensa. Onni on ystävä pieni tai iso, joiden kanssa nautitaan pienistä asioista<3

    VastaaPoista
  7. Siis paljon Onnea pojallesi työharjoitteluun ja autokoulun ensimmäiselle teoriatunnille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menikö pariviikkoa huilimisessa? Joo...välillä pää lyö tyhjää! Eikös olleetkin ihanat ballerinat, mulla ollut ennenkin samanlaiset mutta kävelin ne puhki parissa kesässä;) Ja kiitos välitän terkut pojalle, nyt toivon paljon turvallisia kilometrejä pojalleni<3

      Poista
  8. On se kiva, kun kohta löytyy kuski omasta takaa :)
    Täälläkin ihanasti arska paistaa ja linnut laulaa. Kevät on jo ovella, jeeeeee!!
    Tykkään kovasti vanhoista lyhdyistä itekkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevät keikkuen tulevi jo helmikuussa. Kohta tämä Suomi on kuin etelän lomakohteet konsanaan? Vanhat ruosteiset lyhdyt nii-in...ei niitä voi vastustaa<3

      Poista