tiistai 18. maaliskuuta 2014

Jotakin uutta

Hyvää päivää!

Täällä on touhuttu hikihatussa, tai oikeastaan mun poika laittoi parissa illassa äiteensä uudet huonekalut pystyyn. Ihanaa kun on noin reipas ja osaava poika <3 Kiitos! (tosin eipä hän täällä tätä lue...;)

Laitan paremmin kuvaa olohuoneesta kun saan sohvan hankittua kaupasta kotio, muutenkin järjestys täällä muuttuu. Mallinukke ja peililipasto nurkasta muuttaa makkariin. Ja kattovaisinkin päivittyy kristallin säihkeeseen;)

Huonekalut on Jyskistä. Olivat vielä edullisimmat kuin Ikean tarjonta ja ulkonäkö ei paljon valehtele mitä Ikeasta ekaksi meinasin hankkia. Säästin monet sataset tyytymällä Jyskin tarjontaan. Ja pojan sanoin hyvää tekoa ja mainiot kasaamisohjeet ja selkeästi ruuvit ja muut osaset pussitettu omiin kasoihin. Hyvä!





Juuh....ei ole vielä seinälle paljon mitään ripustettu....tarjolla olisi lautashyllyä (maannut sängyn alla pari vuotta), peiliä, tauluja.... ja toi käkikellokin on nyt liian korkealla:)  Hiljaa hyvää tulee...pitänee fundeerata ettei sitten kaduta.

P.S: eikös ole ihana tv??? Mutta en raaski ostaa uutta....hyvin se vielä pelittää eikä nyt kaikki tartte olla uutta.

Ja toi vitriinikaappi vetää valtavan määrän tavaraa!!

Ja valon määrä lisääntyi huomattavasti.

Huomenna maalikauppaan miettimään mitä mun tulevaan makkariin tulee.....olis mielessä tiilitapettia, betoniseinää, mustia ruusuja ym ym....laitanko kaikki sikin sokin:D?

Rempan keskeltä heippa toivottelee:

Anne-Mari (ja lomalla;)

18 kommenttia:

  1. ...juu laita ja joka seinälle eri...:)
    Kirjoituksestasikin oikein tuntee innon joka siellä nyt jyllää..:D Luulempa, että nuo Jyskin tavarat ovat hyvää laatua...itsellä tässä koneen alla juuri Jyskistä ostettu kirjoituspöytä ja tykkään todella..:))
    Mukavaa ja touhukasta lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Hih...katsotaan mikä on sitten lopputulos:)) Kyllä mulle kans Jyskin tavarat käy. Touhukasta juuh.....

      Poista
  2. Innostus välittyy tänne asti! Mukavaa huomista päivää :))

    VastaaPoista
  3. Jaahas, sitä on oikeen rällästetty täysillä! Telkkarissahan on pääasia se, että siitä näkee :-D
    Innolla ja uteliaisuudella odottelen makkari-kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu Mummeli laittoi tuulemaan....mites se meni...vierivä kivi ei sammaloidu...:) Ja minäkin odotan makkarin lopputulosta;)

      Poista
  4. Vautsi kun näyttää hyvältä! Ja ihanat matkalaukut! :)
    Meillä on kans tollanen vitriini olkkarissa, taitaa olla sama maku ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla, jopa verhoja myöten:) Matkalaukut on kirppislöytöjä halvalla...parikymppiä saa maksaa niin sitten pääsee matkaani;)

      Poista
  5. Siellä on vauhti päällä :) ! Kivalta näyttää jo nyt! Kauniit kalusteet olet hankkinut. Mielenkiinnolla odotan makkarin seinän toteutusta! Ehkä noista luettelemistasi vaihtoehdoista se lemppari kuitenkin löytyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että löytyy...voi olla että kun saan tapettikirjat näytille meneekin sormi suuhun?

      Poista
  6. Toi tv alkaa pikkuhiljaa miellyttämään mun silmää paljon enemmän kun ne nykylittanat. Koska se on vanha.. siinä on nostalgiaa ja ihanaa tunnelma jne.. :D Oikeesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan! TV on palvellut mua moitteettomasti sen kymmenen vuotta-liki...kun katson muiden tv:istä ohjelmia jossa on Forresterit paksuja niin mun tv:ssä kaikki ihmiset on normaalin kokoisia:)))

      Poista
  7. Eläydyin tähän kertomaasi täysin, sillä aloin muistelemaan kuinka poikani muutti aikoinaan silloiseen meidän yläkertaan ystäväni kalustettuun asuntoon vuokralle. Näimme päivittäin, joten se ei tuntunut niin haikealta...
    Hyvältä näyttää kotisi kuin myös aina aikaisemminkin!<3 Nyt hääräilet siellä innoissasi ja varmasti melkein juokset töistä kotia ja nyt kun vielä on kevät, niin se jos mikä lisää intoa kaikkeen puhasteluun nautintoineen!
    Iloa Anne-Mari!<3 ja Pojallesi myös!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sirkka<3 Kyllä sitä jo miettii ku töistä pääsee kotio...miten saapi touhuta kaikkea kivaa tai olla vaan ja nauttia:))

      Poista
  8. Kauniilta näyttää! Voimia sinne loppuremonttiin:)

    VastaaPoista
  9. Hih, näyttää samantyyliseltä kuin minun vanhassa kodissani... ;)
    Tuollainen samanlainen Jyskin vitriini on nyt täällä uudessa.
    Kävin tänään vanhassa kodissa siivoamassa -ja puhdistin pölyt siitä vaa`asta... ;)
    Mukavaa viikonloppua ystäväin!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi...se vaaka ihanuus....tuskin maltan odottaa<3 Hyvä on vitriini, todella paljon vetää tavaraa sisäänsä. Ja laatikoissa voipi pitää pöytäliinoja ym...

      Poista