lauantai 3. tammikuuta 2015

Putkityynyt

Moikka!

UusiVuosi ja uudet kujeet, tai mitäs jos sanoisinkin Uusi Vuosi ja vanhat kujeet, mitä sitä vanhoista tavoista luopumaan;)

Nyt on rauhallinen viikonloppu menossa, pari päivää menikin pienen pojan kanssa touhutessa. Kuusi on pakattu pois, koristeet myös. Muutama juttu jäi paikoilleen, kuten valot, mutta kukapa niistä nyt luopuisi varsinkin kun on taas niin synkkää ja pimeää!

Työtkin kutsuu maanantaina...

No tänään oli oikein mukava ottaa luettavaksi uusin Jeanne ja siitä se taas lähti.

Jostain tuli mieleen että kellarissa on parit vanhat putkityynyt ja ne hain pois sieltä. Toisen tyynyn kiersin verhokappaan tuollaiseen pitsiseen ja toinen meni tyynynliinan sisälle ja päät sitosin pitsinauhalla. Samalla keräsin kaikki valkoiset rimpsutyynyni mitä omistan ja kuorutin sohvani kuin kermakakun tyynyilläni. Hyvä, paitsi en mahdu itse sekaan:D

Kuten jotkut vierasille tullessaan toteaakin, että saako nämä tyynyt laittaa lattialle että mahtuu istumaan?? No saa....:)





Verho halki ja kiertämään tyynyä ympärille, muutama tikkaus ja toinen puoli samoin.



Pitsinauhoille on aina käyttöä.


Toinen tyyny mahtui just yhteen pitsiseen tyynynliinaan, päät sitosin erillaisilla nauhoilla.




Vaaleaa ja romanttista<3 Tyynykasassa yksi hempeä vaaleanpunainen joukossa, pikkasen tuo vaaleanpunainen lisääntyy talven edetessä mm. tulppaanien värissä <3

Nyt kun sohvaa sisustin tuli taas vanha haave esille ja mieleen....tuo lautashylly sohvanpäältä pois ja tilalle oikein ihana vanha hattuhylly - valkoisena - kiitos!

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Anne-Mari

14 kommenttia:

  1. Nainen, sä et oo tosissas !!
    Telepatiaa tai jotain, mutta mun postaus alkoi melko samoilla linjoilla *daa-a* ja sitäpaitsi mietin eilen itsekin putkityynyjä, kun vintiltä bongasin erään varteenotettavan yksilön...pitsinauhaakin on vaikka toisen tarpeisiin, tyynyliinaa vielä mietin ☺

    Huisia *heh*

    Ihanat tyynylöiset olet tuunannut ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh:) toistamiseen tapahtanut tänään tämä telepatia;) Kirjoittelin ystävälle tekstaria ja oli samoissa meiningeissä...? Mutta juuh...olisko se tämä sisustus-siskot samoilla teillä ja ajatuksilla?

      Poista
  2. Ihanat putkityynyt<3
    Näin se on ideat lähtee niin pienestä ja silloin mennään!
    Pitääki ostaa uusi lehti;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, nämä on ne mun kuuluisat hepuli-kohtaukset:))) Osta ihmeessa, aivan ihana<3

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kun väsyneenä tulee töistä....saa kellahtaa pilvipoutaiden ylle<3

      Poista
  4. Ensimmäistä kertaa kyläilemässä. Kaunis tyynyrykelmä :).

    VastaaPoista
  5. Ihastelen minäkin täällä :) Mullakin on paljon kaikkia verhoja yms pitsiliinoja.Sainkin hyvän idean tehdä niistä putkityynyjä, kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, laitetaan idea kiertoon. Todellakin kymmeniä vuosia vanhoja putkityynyjä, en ole edes missään nähnyt näitä enää..? No nyt ne on taas kehissä ja voimissaan:)))

      Poista
  6. Kaunis kokonaisuus ja kuvittelahan jos kaikki tyynysi tuossa sohvalla olisi iloisen kirjavia, niin kokonaisuus olisi aivan toinen. Näin ollen nyt nautit kermakakkujen syleilyssä ja voit hyvin mielin kutsua ystäväsikin kermakakulle:) juu ja sit ei mitään heitetä pois:)) Sylin täydeltä onnea ai että kun näyttää niin hyvälle!
    Oikein hyvää illanjatkoa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, tosin hymyillen katsoin henkkamaukka sivulta tyynyjä, oli niin hauskoja undulaatti ja kultakala-tyynyt että teki mieli omakseni, mutta enpä ostanut:)

      Poista
  7. Ihanat ideat ja kuvat!
    Sattumoisin tein itsekin keittiöön putkityynyille päälliset lomani aikana, tosin vanhasta lakanakankaasta, :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli varmasti hienot! Lakanakankaasta saakin vaikka mitä, mun systeri teki pikkutyynyn johon on käytetty vanhaa lakanapitsiä-tuolla sekin tyyny on mun toisten kermakakkujeni kanssa yhdessä:))

      Poista