sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Minä & Hän

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

Mie oon rakastunut <3

Todentotta meikäläinen laittaa hynttyyt yhteen parin viikon kuluttua!

Se on tarkoittanut sitä, että huushollia on pitänyt hiukan purkaa toista varten...mitäpä sitä ei tekisi rakkauden eteen:)))

Kovaa pohdintaa on käyty mun "valkoistenmaalaisromanttistentavaroitten suhteen"...tänne muuttaa äijä joka piupaut arvostaa mun tyyliä! Tai kuten olen saattanut kuvitella....pidä omalla vastuulla...

Verhoissa pitää antaa heti periksi, okei voin luopua.

Sohvatyynyt on kuulemma kivat, mutta noh..liikaa...ymmärrän.

Toinen tulee kodikkaasta ympäristöstä, oikein miun mukkaan on kyl myös (tykkään vähän kaikesta) ja nyt oon aatellut tai siis aateltiin että sitä uutta yhteistä tyyliä olisi ns. mummula tyyli. Siihen kuuluu vain VÄRIT, toinen haluu värejä eikä asua taivaskartanossa;)

Elikkä räsymatot ois kuulemma kivat, viherkasvit, värikkäitä astioita, ja ns. lupa sutata jos nyt jotain esim. kaatuu tai likaantuu, ei kuulemma emäntä heti alkais kiljumaan.

Tossa jo yksinäni (vielä) kiikutin lautashyllylle vanhaa arabiaa esille, mintunvihreetä...hiukka keltaista...ja yhden tilauksenkin tein....makkariin on tulossa nyt seinähärpäke puuttuvan tilalle, mutta tehdasluukkina. Ja KELTAINEN torkkupeitto??

Ollaan niinkuin pääskyset ja pesä rakennetaan<3

Yksi fb kaveri, sanoi mulle, kun huokailin värien perään, että oon parantunut:D Meinaan tuo tv:n taustalla oleva valkoinen seinähylly maalataan mintun värikseksi, sellaiseksi kulahtaneeksi kuten mun mummulan naapurissakin on.

Noh, jotain omaa tyyliä pidän kyllä yllä, mun romanttisuus ei häviä vaikka täällä kaksin elelläänkin, piste!!






Musta nuo värit on kauniit, onneksi en oole koskaan myynyt tai hävittänyt näitä pois!!

Noissa tasseissa on hiukan sitä sävyä mitä aattelin seinäkaappiin tulevan.

Voi olla, että tää blogi todellakin vetelee viimisiä....tai sitten teen ihan uuden blogin missä mennään uusin eväin, katsellaan nyt.


Jaa puhusikste MUSTA??


Mun ÄIJÄ <3 (muuttaa tänne viikolla 9)

Kyl mää sun sisustukselle viel näytän............

Terkuin:

Anne-Mari

19 kommenttia:

  1. HÖH!!! Hyvin johti kirjoitus harhaan :D Mä todella luulin ihmisäijää, mutta ihana äijä on tulossa ♥ Meillekkin muuttaa tänään yksi äijä, hänkin on tuollainen karvainen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD oi sentään, kissakuumetta sielläkin vai koirako tulossa? <3

      Poista
  2. Aattelin ensiksi, että WTF?! Ootsa pimahtanut täysin ☺ Onneksi et *huoh*
    Mä oon kyllä myös ny rakastunu - sun äijääs nimittäin ☺♥
    Voi suloisuutta kerrakseen ♥ Kyllä mä kohta tuun ruudusta läpi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, saanut makiat naurut kommenteista:DD Missään nimessä mitään ihmisäijää tänne huoli...! Eiköhän tämä karvanen äijä kummittele jatkossakin postauksissa;)

      Poista
  3. Pikkasen aavistelin, ettei taida ihmisäijä olla..(.kotisi koosta).... Onnea yhteiselolle. Tulet viihtymään, nauramaan ja manaamaankin. Älä vaan lopeta blogin kirjoittamista...oikein odotan sattumuksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :)) Minäkin olen varautunut siihen kun töistä tulen kotiin...että mitä...toi on ja mitä nyt on tapahtunut?? kamera valmiina kuvaamaan kukkumultia lattialla;) Mutta joo kaikkea varmaan sattuu, mutta toivon todella saavani sellasen sylikissan tai sitten hän on sellanen kattokruunussa killuja:))

      Poista
    2. ....kukkumultaa juu:D Siis kukkamultaa:DDD

      Poista
  4. Onnea uudesta kumppanille...suloinen on<3

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos<3 Kyllä hän on saanut sydämet rusinaksi:))

      Poista
  6. No tuosta ei kyllä herraseura enää parantua voi, voi mikä hurmuri:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei voi<3 Tässä saa vielä ikävoida pari viikkoa ennenkuin saan hänet syliini...

      Poista
  7. No voi hitsinpimpula sun kanssas!!!! Mä jo täällä niin iloisena hehkutin,että tässäkin iässä sitä voi siis tavata jonkun aivan ihanan tyypin!! :D No mutta ihana on kisukin<3 Ja tietkö:mullakin on joku kummallinen värikaipuu nyt!! Uusimmassa Talo&Koti-lehdessä oli taas sellaista värikylläisyyttä,että van hymyilin ja mietin miltä sellainen näyttäisi täällä omassa kodissa!! Että innolla kyllä jään odottamaan miltä sun koti alkaa näyttämään väreineen :)
    ps.Ostin myös ekan keltaisen(!) tyynyliinan!?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :))) No se viiminen lehti oli "viiminen" niitti että tahtoo niin olla Mummula<3 Ainahan olen tykännyt pastelliväreistä ja nyt taidan päästä niitä hiukan enemmän valloilleen. Tuntuu että oma koti on plattu! Jotain iloa pitää elämässä olla ja kisu ja värit on resepti niihin:)) Keltainen on Pop...ootan narsisseja kuin kuuta nousevaa.<3

      Poista
    2. :))) No se viiminen lehti oli "viiminen" niitti että tahtoo niin olla Mummula<3 Ainahan olen tykännyt pastelliväreistä ja nyt taidan päästä niitä hiukan enemmän valloilleen. Tuntuu että oma koti on plattu! Jotain iloa pitää elämässä olla ja kisu ja värit on resepti niihin:)) Keltainen on Pop...ootan narsisseja kuin kuuta nousevaa.<3

      Poista
  8. Mielenkiinnolla odotan miltä sun mummolatyyli näyttää, minä nimittäin rakastan sellaista! Ja väriä, sitä kun on kaivattu täälläkin... :D
    Ihana miehenalku, <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun tykkäät :)) Mietin että lukijat kaikkoaa mun höpsötyksistä;) Pikkuhiljaa uutta rakennellen, ihan kokonaan tästä ei tule väri-ilottelu koti.

      Poista
  9. Oih, tämän elämäsi uuden rakkauden jo näinkin tuolla facebookin puolella!♡
    Toivotan teille ihanaa yhteiselämää ja jään innolla odottamaan päivityksiä!
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  10. :) Toivon että pysyn kohtuudessa kissapostauksissa...osa ei varmaan niin innoissaan ole;) Mut juuh, kyllä meitin seikkailut sitten julkaistaan, ainakin välillä:))

    VastaaPoista