sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Postilokero

Moro, ja mukavaa sunnuntaita. Vielä muutama tunti omaa aikaa, kunnes työt kutsuu.

Mulla on ihan pimee eteinen. Tosin se kaunistuisi ja tulisi valoisaksi jos sen Raivaisi tavarasta pois ! !

Harkinnassa on vaikka mitä uudistusta. Yhtenä kertana haaveilin (vieläkin on kovalevyllä mielessä) metallipukukaapista takkeja varten. No ne mitä löysin on liian isoja tänne. Sitten on mielessä ollut tavallinen tuuletusteline takeille, no se vaatii sitten kumminkin hyllyt pipoille ja muille kamoille. Ja kengät minne?

Arg!

Yksi kohta eteisessä on ok. Sekin kaipaisi jotain, mitä? Ja yksi räikee fuksian värinen seinän pätkä kaipaa joko valkoistamista tai kivaa tapetin pätkää. Ota musta selvää sitten...se tapetti olisi kylläkin kiva juttu, kukkia kenties?



Siellä se seinänväri pilkottaa.


Ja kun piti raivata tila tavarasta, tietty ostin lisää. Nyt on laskuille oma kiva lokerikko. Tosin tähän EI saa laittaa postia, on ihan hölmön näköistä kerätä sähkö, vakuutus ym kirjeitä tähän. Joten tässä pidetään harkitusti jotain nättiä. Kuten nuottipapereita:))


Jos mä oikein muistan mun lapset  keräsi rahaa tähän peiliin lahjakortin merkeissä. Tää on edelleen ihana, en siis luovu.


Tämäkin kimppu siirtyy paikasta toiseen....kohta pitäis laittaa jotain keväistä. On niin valoisaa että tekis mieli laittaa munat esille !!:D
Pääsiäismunat siis...

Ja sitten on ollut mielessä blogin jatko. Juuh. Välillä tuntuu, että kaikki mitä olen keksinyt on nyt keksitty ja kuvattu ja ei oikein tiedä enää mistä kertoo ja mitä kuvaa. Ja kuinka usein pitää blogata? Näissä neliöissä ei tuu juttua sen 7x viikossa. Omaksi huvikseni aikoinaan aloitin, koska tykkään sisustaa, valokuvata ja seurata muiden ihania blogeja, joten yhdistin nämä seikat sitten yhteen.
Sen olen itselleni tehnyt selväksi, etten tästä stressiä ala hankkimaan!! Ja mulle on sama onko lukijoita kymmenen taikka kaksikymmentä, sivuilla käy kuukaudessa n. 3000 lukijaa mikä on mulle ihan käsittämätön luku. Muun maan vierailijoita top kolmosessa on Venäjä, Yhdysvallat ja pohjoisen maat vaihtelevasti Ruotsi, Saksa, Ranska.

Kiitos siis kaikille jotka täällä uskollisesti piipahtaa ilman puumerkkiään sekä lukijoille jotka taas uskollisesti jättävät puumerkkinsä käynnistä<3

Mutta ihan vielä en laita pillejä pussiin, tai eihän sitä tiedä vaikka tämä elää ja hengittää omaan tahtiinsa 4ever.

Näihin mietteisiin jää Anne-Mari <3



18 kommenttia:

  1. Ensinnäkin... peili on tosi ihana, elä laitakkaan pois :)
    Ja sitten toiseksi... pidä taukoa tai muuten vaan postailet hitaaseen tahtiin. On tainut yhdellä sun toisella käydä mielessä lopetella :) Itsekin sitä mietin ja muutostakin oon pohtinut... itsellä nyt aiheet on laidasta laitaan, joten aiheita kyllä riittäisi...

    Mukavaa työpäivää :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo pitää (tätäkin) miettiä rauhassa. No kevät tuo uusia tuulia ja sisustusbuumeja, joten en kyllä Vielä ole laittamassa pillejä pussiin....Sulla on kyllä niin kaunis blogi ja ihanat luontokuvat että minä ainaskin jäisin niitä kaipaamaan....

      Poista
  2. Toi peili on kyllä tosi kaunis!
    Mukavaa päivän jatkoo sinulle!
    tuksu

    VastaaPoista
  3. Tuo peili on todella kaunis ja postilokerikko myös, itsestään selväähän on ettei tuonne voi oikeita laskuja laittaa :-)
    Huimia lukuja on blogissasi, jo sekin kertoo mielestäni siitä, ettei sinun kannata ainakaan lopettaa. Jos pidät taukoa tai harvemmin postailet, fiiliksen mukaan...
    Ja minulle ainakin blogisi on ollut ilon ja idiksen tuoja kaikkine vaaleanpunaisine-jutuineen, shoppailuineen, ruusukuppineen ja kirppislöytöineen sekä tuunauksineen. Eikä ne asuinneliöt ole mikään hyvän blogin tae :-)
    Eli jatkoa toivotaan, vaikka sitten hitaammassa tahdissa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannustuksesta Rouva<3 En tarkoittanutkaan että neliö määrä takaa hyvän blogin. On vain aiheet hakusessa. Kiva kun voin ilahduttaa sua vaaleanpunaisella hömpötyksellä:))))
      Mutta varmaan hitaammin tulee postauksia.....

      Poista
  4. Ai niin unohdin vielä, että kaikki ne pitsi-ihanuudet, tuunailuileen. Olen saanut omiin töihinin idikset niistä täältä sinun blogista. Sekä myös se, että kirjoittelit, että poimit luonnonkukkia työmatkaltasi innoitti myös minua katsomaan näitä lähinurkkia ihan eri silmin.
    Ja hei, juuri sait tarjouksen Maanvaivalta niistä peltirasioista....kaikki tuollainen kiva jäisi sitten kokematta...
    Eli jatkoa, jatkoa...!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D älä muuta sano, joskus voi löytää jotain blogien kautta. Blogien lukua en kylläkään jätä vaan uskollisesti luen kaikkia suosikkejani tasapuolisesti!
      Mutta kuten jo sanoin postauksessakin tämä on vain (lopettaminen) käynyt mielessä joten vielä jatkuu mutta mihin tahtiin se jää nähtäväksi. Joskus voi tulla postauksia monta viikossa kun tekee ja löytää jotain kivaa, sitten taas hiljenee, mutta näinhän se on meillä kaikilla;)

      Poista
  5. Älä nyt vaan laita pillejä pussiin!!
    Eihän tänne todellakaan tarvitse edes, joka viikko kirjoitella, kunhan joskus meitä ilahdutat...:)
    En ymmärrä tuota, lukijametsästystä, minäkään...pitää koko ajan olla arvontaa, sun muuta, että saisi paljon lukijoita...hei haloo...miksi, kysyn vaan..... eihän täällä mitään kilpailua ole...vai onko se jäänyt minulta huomaamatta...:D
    Aurinkoista sunnuntaita sinulle...sinne töihin☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enhän minä nyt vielä....
      Ei todellakaan kilpailla. Omaksi iloksi tämän silloin aloitin ja olen erittäin tyytyväinen kaikkiin lukijoihini<3
      Ja omilla hattara jutuillani kyllä tykkään ilahduttaa niin sinua kuin muitakin;)))

      Poista
    2. Mukava kuulla!
      Piti vielä tuosta peilistä sanoa, että se on IHANA...olen tuollaista havitellut, mutta maksavat ihan hunajaa...:D

      Poista
    3. Jospa laitat lahjatoiveeksi...niin minäkin sen peilin sitten sain;)

      Poista
  6. Sulla riittää noita nättejä nurkkia esineitä ja kollaaseja ja systeemeitä ja ideoita niin paljon että mieluiten voit jatkaa vaikka hamaan tappiin saakka. :)
    Ja itse välillä pidän muutaman viikon taukoa jos ei juttua vaan ressittä tuu, siellä se blogi ja blogi ystävät vaan on pysyneet. :)
    Mukavia kauniita talvipäivä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taina<3 Kummasti on ainaskin tähän asti löytynyt kuvattavaa, eiköhän tämä tästä. Kiitos lukijoille kun tykkäätte mun hassutuksista:D

      Poista
  7. Käyhän kurkkaamassa blogissani kun ehdit :-)

    VastaaPoista
  8. Et kyllä lopeta! Ihan parhaita sisustus/tuunausblogeja - ihania kuvia sekä hykerryttävän hauskaa ja mukavaa tekstiä. Paljon enemmän elämänmakua ja arjen iloa kuin muissa seuraamissani. Päivän piristys ja hyvä inspiraation lähde. Aina! Ainakin kerran viikossa täytyis jatkossakin saada kuulla, mitä kuuluu Villa Wallinin kätevälle emännälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannustuksesta. Kiva kuulla kun tykätään<3<3 Joo eiköhän täältä postauksia tule ainaskin sen kerran viikossa!:D

      Poista