keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Tunnelma pläjäys

Heippa!

Sori, on vähän kiirusta taasen, eikä meinaa ehtiä blogia pyörittämään. Jospa nyt korjaan tilanteen ja samalla jään lukemaan teidänkin kuulumiset.

Muuten, kun jätätte viestiä tänne, käyttekö kurkkaamassa vastaanko niihin?? Selvä asia on, että vastaan kaikille, mutta vastausaika joskus voi viipyä. Kaikki tämä touhu käy vain oman läppärin ääressä, en siis postaile taikka vastaile kännykän avulla.

Itse jätän tassunjälkiä teille, ja jos jotain kysyn tai haluan tietää onko siihen vastattu, käyn kurkkimassa olenko saanut vastauksia....miten te toimitte??

Jokatapauksessa kaikki kommentit luen ja vastaan niihin, roskapostin uhriksi ei ole joutunut "vielä" yhtäkään viestiä. Kiitoksia siis teille <3

Nyt olen vain sytytellyt kynttilöitä (ulkona muuten on kylmä...hurr......) ja villasukat jalassa tepastelen täällä. Aamulla oli nääs baskeri päässä kun fillaroin töihin....nenäkin jäätys jo!! Huh!


James vastailee nyt salongin puolella:)Tää ovi on yksi aarteistani. Aika repsahtanut reppana, aina saa imuroida maalinlastuja lattialta. Ystävä hyvän tekemä ihana enkelinsiivet <3


Laskutaitoakin pidetään yllä;)


Maalaisromantikon nurkkaus <3


Siivotessa löytyi kaksi mukavaa omenakoristetta - mistä lie vanhoista kukkalaitteista kotoisin.


Tuo valkoinen ruokalautanen lyhdyn takana kaipais tuunausta tai sit ei. Olen ajatellut siihen jotain vintagekuvaa keskelle.....taas tuumitaan.


Systeriltä lähti matkaan ihku keltainen vekkari. Kyllä tuokin väri tänne sopii, sehän on kuin itse aurinko:)

Ja vanha raastin tuikun kanssa on aika tunnelmainen ilmestys täällä keittiössä. Ja KUUMA, kuka meinaa tyynenä nappasi kahvasta kiinni.....no mä....auts!

Nyt on tuunaukset ja ideavinkit taas kadoksissa. Joudutte siis tyytymään näihin kuviin nyt.

Mukavaa loppuviikkoa ja samalla viikonloppua - meikä lusii ne töissä;)

Terkuin: Anne-Mari12 kommenttia:

 1. Sinulla on ihania tunnelmia täällä maalaisromantikolle :) Mukavaa loppuviikkoa ja ihania syyspäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä, toivon että seuraavatkin postaukset miellyttää:) Samoin sinulle hyvää syksyä:)

   Poista
 2. Ihania tunnelmakuvia!
  Teen samaa kuin sinä, välillä käyn vastauksia kurkkimassa ja välillä sitten taas en muista/ehdi. Toisinaan teen sitä että luen kommentteja ja vastauksia vanhoista postauksistasi, sekin on hauskaa. Tykkään siitä tyylistä, kun kommentoidaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, olisi vähän tylsä postailla tyhjille seinille. Koska jos joku viitsii ja jaksaa kommentoida, onhan se hyvä että kirjoittaa takaisin, ja näin huomioi lukijansa.

   Poista
 3. Ihania tunnelmakuvia! :-) Joo, kyllä käyn kattomassa onko mun kommenttiin vastattu jotain. Tykkään kun bloggaaja jättää vastauskommentin mun kommenttiin. Itekin pyrin jättään aina vastauksen kommentteihin.

  VastaaPoista
 4. Kyllä käyn kurkkailemassa vastauksia.... ihan aina en, mutta yleensä :) Ja toisinaan siitä on kehittynyt pidempikin viestittely :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, riippuen onko kiirus tai näin. Varsinkin jos olen kysellyt jostain tietenkin sitten käyn uudelleen onko siihen vastattu.

   Poista
 5. Välillä käyn kattelemassa vastauksia...paitsi, että tämä horopää välillä unohtaakin :)
  Niin jättejä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kun kymmeniä jopa parikymmentä blogia lukee ja laittaa tassunjälkiään, ei aina ihan muista käydä uudelleen kurkkaamassa. Jokatapauksessa tänne vastaan aina teidän kommentteihin. Luette tai ette;)

   Poista
 6. Mä kyllä tykkään,että jos olen jättänyt kommentin jonkun blogiin,siihen jotain vastataan. Itsekin vastaan aina blogiini jätettyihin kommentteihin. Kun niitä kommentteja on niin ihana saada,niin onhan se vähän ehkä töykeää jättää ne huomioimatta...Mutta sinä tosiaan vastaat aina ja se on tosi mukavaa! Tietty ymmärrän bloggaajia,joilla on satoja lukijoita,ettei ihan jokaista viestiä voi kommentoida!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Enemmin tai myöhemmin käyn vastaamassa kyllä kaikille. Mutta tosiaan jos olisi satoja viestejä niin huh..;)

   Poista