keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Keittiön talvitunnelma

Moi vaan!

Täällä taas, paikalla, läppärin eessä. Tiedättekös että kun sain sen puhelimen jouluna, on tää kone pysynyt nyt kiinni kaksi päivää!!

Ettei ihan pölyttyis, ainaskin blokkaukset teen läppärillä. Puhelimella en ala, jo kuvien otto on sellaista sohimista että..! Kenties auttais Jos lukisin käyttöohjeet....ääh...onks pakko??

No se siitä.

Laittelin taas kuppia ja kippoja eri asentoon keittiössä ja on taas mukamas eri näköistä;) Hullulla on halvat huvit:))

Muuten Turun reissulla ei tarttunut mitään mukaani (paitsi silmäryppyehkäisyvoideroll ja Puuha Pete weeweewee-viteo, kuten meitin pikkupoika sanoo. Pete on Pop! Joo....aina on tuliaisia Mummelin murulle<3

Mutta mitään sisustusjuttuja ei päässyt kotiini ( henkkamaukka kaupasta ostin yhden kynttiläkipon ja sitä ei lasketa) jospa on syynä se että tuli syötyä hyvin ja juotuakin ihan ....siis olut ja joku ihme kermakahvipaukku pakkasen kunniaksi. No oli ainakin posket punaiset ja Mummelin kuumat aallotkin pääsi valloilleen. Aah..ku pääsi ravintolasta ulos....mikä ihana pakkastuuli vastassa:D Jeps, mun couperosa tykkäsi kutaa mun vapaapäivästä. Se oli oikein siskojen päivä ja illalla jatkui...mut siitä ei enempää;)

Siis ne keittiön asetelmat mun piti näyttää, eikä hölistä puutaheinää:


Otin jo kaapista helmililjan esille........


Ikkunalaudalla loistaa pikkuinen lamppu tunnelmaa tuomassa. Ulkona sininen hetki.


Ystävä Hyvältä saatu pellavaliina saa olla pöydällä.Tämä oli keittiön vasen puoli, oikeaa ei voi oikein kuvata. (siis nyt) Siellä porisee kahvinkeitin, poika paistelee lämpimiä voikkareita, tiskit lojuu pitkin poikin....mitä jäpä duunaa???

Iloista viikkoa kaikille:D

Terkuin: Anne-Mari

16 kommenttia:

 1. Ihania asetelmia <3 Minäkin otin jo helmililjan esille, tuo hiukan väriä ja pienen lupauksen auringosta:) Mukavaa viikon jatkoa ja tule ihmeessä osallistumaan blogini arvontaan!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tartteekin tulla kurkkaamaan:))) Juu niin tuo, oli ihmeellistä saada noinkin valoisia kuvia iltapäivällä...ihana aurinko<3

   Poista
 2. Ihania asetelmia oot laittanut...:)
  Eihän sitä aina tarvitse ostella...kunhan pääsee välillä edes hiplaamaan...:D Ensi ihmettelin, kun otit helmililjat kaapista....siis mitä...no sitten muistin viimevuodelta, että olivat noita ikijuttuja...ei kyllä kuvan perusteella sellaiselta näytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tartte:) Juu nämä on ne ikihelmililjat, toinen on vielä kaapin uumenissa;)

   Poista
 3. Kivoja asetelmia!
  Itsekin olin tänään Tampereella vähän tuulettumassa. Jaksaa paremmin sit taas töissä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva:)) Oi kun pääsis Tampereen puoteihin käymään!! Kyllä se mukavasti uutta virtaa taas tuo ja saa inspiksiä matkaan:)

   Poista
 4. Tää taas täällä huokailee... Ihania kuvia ja asetelmia! Kyllä sulla vaan on silmää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan:)) Hih ja kun osa tokaisee että heitä puolet kamoista kaatopaikalle...(kotiväki) mutta mä tykkään mun romuista;)

   Poista
 5. Toisinaan on hyvä käydä tuulettumassa, mukavassa seurassa! Lystiä täytyy elämässä olla! Vaikka laittaisit kippoja ja kuppeja eriasentoon tai vain kuin ja näin niin aina ne on hyvinpäin. Siis tällä tarkoitan, että osaat laittaa ne niin nautinnollisesti, että niitä katselee mielellään vaikka kuinka ja kauan. Ja tosiaan ei aina tarvitse ollakaan uutta tai siis vanhaakaan ostamassa, kun vaihtelulla saa hyvinkin uutta ilmettä kodin piristykseksi. Hyvä sinä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Ihana käydä shoppailemassa tai syömässä hyvässä seurassa aina välillä. Kyllähän nämä mun kipposet muuttaa paikkaansa tasaisin väliajoin;) Pieni muutos piristää:))

   Poista
 6. Ihania asetelmia! Pienillä muutoksilla saapi ihmeitä aikaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia:) Niin saa:)) Alkaa äkkiä kyllästyttämää omat nurkat ja tavarat joten niitä on pakko liikuttaa;)

   Poista
 7. Ihania juttuja keittiösi pullollaan! :)

  VastaaPoista