torstai 13. helmikuuta 2014

Ystävänpäivä tervehdys

Heippa!

Ja kaikille Hyvää Ystävänpäivää<3

Pitänee viettää päivää aikaisemmin, huomenna taas duunissa.

Sisustusrintama on hiljentynyt. Ei ole soittimet lisääntynyt eikä kaapitkaan:)

Kävin tänään kukkakaupassa ja ostin pari perunanarsissia. Muutama neilikka harsokukkineen myös lähti mukaani. Ruokakaupassa oli vielä aivan ihana ruusukimppu ystävähintaan. Nyt on tuvassa kukkailoa<3

Kävinkö kirpparilla vai? No juu...lähti mukaan tälläkertaa vanha piparimuotti ja helmet;)


Tänään tarjoan muksuille ystävänpäiväkahvit.
Hitokseen makeat helmet meinaan löysin, joku näppärä ihan itekseen tehnyt...niin vintage niin vintege ja ihana 2.50 euron hintalappu päällä! Taidan laittaa kaulaani kun sunnuntaina on pikkutytön ristiäiset (kummityttöni tytär kastetaan).


Pirkka-ruusut<3


Tällaista tällä kertaa. Tässä miettinyt mitä ihmettä enää blokkaisin teille...huusholli on menty läpi ja kaikki ideat vissiin käytetty loppuun. Tavara siirtyy paikasta toiseen, eikä varmaan kiinnosta missä asennossa joku kuppi tällä kertaa on;) Pienistä neliöistä on hankala repiä uutta annettavaa, ainakin säännöllisesti. Enkä halua että itse rupean tressaamaan ja laskemaan päiviä...että nyt on melkein viikko mennyt eikä ole tullut postausta.( näin on monta kertaa jo käynyt)...se menee siihen, että kehittää vähän väkisin kirjoitettavaa ja kuvattavaa.
Joten blogitaukoa tulee nyt pakostakin!! Joko pysytte kanavilla tai ei, mutta en lupaa että tiuhaan tahtiin enää tänne postailen. Kevät voi tuoda jotain uutta kuvattavaa? Ja jos jään asumaan yksikseni (ehkä poika muuttaa omilleen) on taas yksi huone lisää kuvattavaa ja kerrottavaa;) Mutta siis postaustahti nyt pakostakin hiljentyy!! Kylläpä mä jankkaan nyt tätä asiaa:D

Valokuvausta en lopeta, olen aina kuvannut sisustusta ja laitellut kuvia jakeluun, myös facebookin puolelle. Tää on mukava harrastus ja tahdon että sellaisena se pysyykin!

Mutta nyt mä otan tästä hiukan lomaa, virallinen lomani alkaa vasta kuukauden kuluttua..

Lupaan kuvata paljon kaikenlaista hiljentymisenaikana ja tiedä kuinka monta kuvaa seuraavalla kerralla räjäytän blogiini;) Tuunataan, askarrellaan, kierrellään kirppareita ja toreja ja tehdään vanhasta uutta ja palataan linjoille kun on jotain näytettävää-jookos?

Teidän blogeja kummiskin luen ahkerasti!!! Eli sillai linjoilla pysytään:))

Nyt oikein mukavaa Helmikuun jatkoa ja muistakaa että Ystävänpäivä on ihan jokaikinen päivä!!

Terveisin: Anne-Mari

14 kommenttia:

 1. Upeat helmet!!!
  Oikein ihanaa ystävänpäivää ja mukavaa taukoa/lomaa, täällä pysytään ja ootellaan sitä seuraavaa postausta :D

  VastaaPoista
 2. Hyvää ystävänpäivää myös sinne!
  Kirjoittelet silloin, kun siltä tuntuu. Täällä ollaan :-)

  VastaaPoista
 3. Oikein mukavata ystävänpäivää sinullekin...Juu hupiahan tämä postailu, pittää levähtää välillä :)

  VastaaPoista
 4. älä ota paineita, bloggaat, kun hyvältä tuntuu! Ihanat ruusut olet ostanut, oikein ihanaa ystävänpäivää <3

  VastaaPoista
 5. Ihan oikein...ei paineita, kirjoitat kun siltä tuntuu...tämänhän on takoistus olla haukaa touhua. mukavaa kuitenkin, ettet ihan lopeta....täällä me ootellaan..:)

  VastaaPoista
 6. Ihania kukkasia!
  Hyvää ystävänpävää!
  -k-

  VastaaPoista
 7. Oikein ihanaa ystävänpäivää :)

  VastaaPoista
 8. Iloista Ystävänpäivää Sinulle Anne-Mari<3
  Arvaa vaan kuinka monta kertaa on itselläni ollut sama tunne..mutta ei anneta sen tunteen jyllätä. Siis sinulla on niin paljon kaunista ja mielenkiintoista mitä voit näyttää ja esille ottaa kaappiesi kätköistä, että ei huolta huomisesta ystävä hyvä<3
  Voithan aina näyttä vaikka vähempi kerrallaan, siten sinulla on kuvattavaa moneksi viikoksi.Itsekkään en aina muista mitä olen jo julki tuonut, eikä sillä niin väliä voisin jopa alusta aloittaa:)) Ei sitä voi olla aina ostamassa, siihenkin väsyy siis ainakin minä.
  Nämä kuvasi ovat niin hurmaavia ja helmetkin, kukat, ja ystävänpäivä herkut kuinka kauniit nekin ovat maistuis täälläkin:)
  Kanavilla pysytään!
  Nyt oikein ihanaa Ystävänpäivää hyvin mielin<3

  VastaaPoista
 9. Ihanaa kukkaloistoa ja superkaunis tuo helminauha!!
  Ymmärrän hyvin tunteen; joskus itsestäkin tuntuu,ettei neliöistä oikein irtoa enää mitään uutta postattavaa... Mutta kyllä niitä inspiksiä taas tulee :) Taukoa tai ei; pysyn kyllä linjoilla! Musta täällä sun blogissa on aina kaikkea ihanaa ja upeita kuvia!
  Myöhästyneet ystävänpäivätoivotukset sinulle <3

  VastaaPoista
 10. Voi mitkä helmet!!!
  Bloggaamisesta ei piä ottaa ressiä, kirjuuttelee silloin, kun siltä tuntuu!

  VastaaPoista
 11. Sirkka, Nanette ja Black Rose: kiitos viestistä. Täällä ollaan...kuuntelen:D Nyt hiukan lomailen;)

  VastaaPoista