perjantai 30. tammikuuta 2015

Tilaa hengittää

Heipä hei!

Mä oon niin tööt...siis ihan tööt tavaraan. Kummasti alkaa olla nyt kurkkua myöten tätä sisustusta!!

Kovalla kädellä alkaa nyt tavaroiden karsinta ja myyminen...nyt sen verran mööpelivalssasin, että jälleen kerran kiikutin rottinkipöydän olkkariin ja arkkupöytä meni makkarin ikkunan alle.

Peuramatto rullattu talteen ja seinien vierustoilta kiikutettu piiloon kaikki ärsyttävä. Auta armias nyt mun vaatekomeroa!!

Yksi murheenkryyni on mun makkarin senkki, ruskeana vie valoa ympäriltä ja asetelmat siihen pirun hankalia laittaa.....mutta tila rauhoittuu kun joskus saan sen ison peilin seinälle.

Etsinnässä on myös vanha hattuhyllykkö sohvan yläpuolelle, tuo lautashylly lähtee oitis pois kunhan sellasen läydän. Sen jälkeen tuo romumäärä pään yläpuolella vähenee huomattavasti.

Muutama kuva.... sellainen ilmava hengittävä kuva siivouksen jälkeen....valoa ja olkkarissa tilaa pyöriä ja hyöriä <3Siis ärsyttää tuo lautashylly!!

Pianosta voisin myös luopua, jos joku isohko vanha astiakaappi löytyis tilalle....

Makkarista laitoin tumman päiväpeiton syrjään, löytyi kätköstä Ikean v.pun peitto tilalle.Nyt on hiukka freesiolo taas, ei se paljon tartte...huh koko aamupäivän siivonnu...!

Nyt synttäreille ja viikonloppu meneekin töissä. Mukavaa viikonloppua:)

Anne-Mari

12 kommenttia:

 1. Ihanaa! On niin tuttua tuo sun tunne..kuinka voikaan kaivata sitä tilaa ja myy tavaroita pois ja vie varastoon.Hetken helpottaa ja sitten....huomaa kuinka sitä taas on täyttänyt nurkat( tai joku on :D )Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää taitaa olla sellaista ikuista piirileikkiä;) Pienikin raivaus helpotti, ja mietintämyssyssä luovunko vai säästänkö?

   Poista
 2. Täällä kans tökkii välillä mutta heti kun siivoilen pois, ei mee kauaakaan, kun täytän "kolot" taas ja hengitän silti☺

  Tuo makkarin tapetti on kyllä ihana!!! Viikonloppuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh...ei se paljon auta kun kiertelee alvariinsa kirpuilla ja raahaa aarteita kotiinsa:D Siis minä;) Auta-armias jos joku edullinen esim. keinutuoli iskee reitille, missä mä sen säilytän sillä varmaan kiikutan tuolin kotiini.....hmm...

   Poista
 3. Samaa rataa täälläkin siskot rakkaat ;)
  Välillä raivataan ja taas pian kannetaan takasi...järkee vai ei?
  Mutta vaihtelua ainaki:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me naiset<3 Tai sitten mulle sattui sellainen harmituspäivä, ja iskin harmini tavaroihini....voi ETTÄ ;)

   Poista
 4. Kyllä siihen hattuhyllyynki saa mahtumaan kaikenlaista :-) Ostin isohkon vanhan hattuhyllyn kesällä olkkariin. Varmaan seuraavassa facepäivityksessä se näkyykin :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) Oi...<3 Varmaan mahtuu.....:) Voisi olla kaksin kappalein, voisin hyvin myös laittaa makkarin senkin yläpuolelle sellaisen ihanuuden. Sen näkee sitten kunhan sellaisen löydän<3

   Poista
 5. Minä niin ymmrrän tuon tavara-ähkyn!
  Hyvältä näyttää!
  Leppoisaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) Kiitos! Sulla onkin niin ihanan freesiä....Mukavaa sunnuntaita<3

   Poista
 6. Lohdullista,etten oo ainoo,joka "pimahtelee" välillä :D Kun välillä tuntuu,että pitäis hakee joku raivauskone ja pistää kaikki maantasalle,alottaa alusta,vähemmällä tavaralla. Parin päivän päästä sitä onkin jo taas niin iloinen kaikista niistä rakkaiksi tulleista "romuista",joita koti on aikas täynnä... Ja että ehkä jotain lisääkin vois hankkia... Naiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin-in, me naiset:)) Sehän tässä onkin iso ongelma, ettei oikein raaski luopua mistään, eikä edes piilottaa kun kaivaa jo jotain takaisin esille. Mutta kyllä tää tästä:))

   Poista