sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Simpukoiden aikaan

Myöhäis-iltaa kaikille!

Olenhan jo hehkuttanut RM-rakkauttani teille?? Olenhan minä:))

Ja mun kukkaro ei salli  aitoja ostoksia, joten mulle kelpaa melkein RM-näköiset tuotteet.

Tänään kyllä yritin huutaa RM-fb kirpulta yhtä juttua mutta luovutin, voi jumalaare...hinnat karkaa tonne ulottumattomiin ihan joka kerta.

Arvaatkas kun sisko eilen siis lauantai aamuna keksi että käydään paikallisella kirpulla ja mä lähdin vaikka ei ollut yhtään käteistä mukana. Jos jotain nyt löytyisi sisko kuulemma avittaisi.

Ja niin siinä kävi, että heti hyllyltä näin niin RM-näköisen tuikkukupin ja rutistin sen heti käsiini....hinta 2 euroo!!!!

Perjantaina hain postista muutaman paketin, olettekos huomanneet että Hobbari myy Amanda B-tuotteita?? Sieltä oli must-saatava yksi maljakko! Siitä ei puutu kuin RM-merkki.

Samoin samalta Hobbarilta lähti kaksi ale-tarjotinta...ja samaa RM-kopiota. Tarjottimet lähti tyyliin 12€!!

Ja nyt mulla on hiukka taas parempi olla;) Kyllä shoppailu on ihan parasta lääkettä, vaikka mitään vaivaa ei oliskaan, mut vaikka ennaltaehkäisyksi:Dja kun simpukatkin maksaa maltaita jos ne on kyseisen RM-merkkisiä niin paikallinen halpis tarjosi niitä ison purkillisen alle vitosen.....ja niitä on nyt maljakossa, tarjottimen päällä ja jäi vielä muuhunkin käyttöön.

Pienin tarjotin pääsi lipaston päälle ja tuo maljakko sai nyt simpukoita sisäänsä. Niitä ei nyt Einokaan syö, kuten kukat taas maistuisi;)


Minä se tässä vaan nautin lämpimistä auringon säteistä kun tuo Mummeli vain häärii purkkiensa kanssa....tutkin niitä sitten paremmin kun muori häippää ovesta ulos.....

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Anne-Mari

9 kommenttia:

 1. Olitpa oikeaan aikaan liikkeellä! Eino, tuo pieni viaton! ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana tuikkukippo...ja kun tulee pimeät illat, aajattele miten kauniisti se antaa valoa!

  VastaaPoista
 3. Sinua on lykästänyt :) Voi ihana tuota kattia ♥

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista tytöt:) Eino kehrää vieressä kun kerron että täällä on faneja:)

  VastaaPoista
 5. Eino kuinka söpöläinen pieni oletkaan pieni silkkikerä palleroinen oma Anne-Marin rakas mussukka<3 Ihana!

  VastaaPoista
 6. Eino kuinka suloinen kaunis hellä katseinen kisuliini sinä auringonpaisteesta nauttii<3
  Kyllä nyt on oma pieni ihanan hellyyttävä Eino kotiutunut kanssasi ja toivotan teille sylin täydeltä iloa ihanassa kodissanne<3

  VastaaPoista
 7. Minä tunnustaudun myös RM:n faniksi ja samoin kohta aikuinen tyttäreni, jolle näitä tuotteita, lähinnä astioita olen hankkinut. Kauniita ovat ja niitä tulee aina vain lisää:)
  Kauniit kuvat sinulla ja ihana-ihana kisuliini. Jäseneksi jäin. Tervetuloa myös lifestyleblogiini Kristallikimaraan, jossa sisustaminen, käsityöt ja kosmetiikka kulkevat sulassa sovussa. http://kristallikimara.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun antaa pikkusormen vie koko käden;) Tervetuloa sisustus-siskoihin<3 Ja varmasti käyn kukrkkaamassa mitä löytyykään blogistasi:))

   Poista