perjantai 8. kesäkuuta 2012

Löytöjä

Niinhän siinä käy, kun menee vain kiireessä (olin menossa iltaan) hakemaan kirppikseltä lappuja tavaroihini, osuu jotain kohdalle. Rekisteröin heti jotain mielekästä astiataivaassa.
No juu, kuppeja. . . ruusukuppeja. . . ja tälläkertaa samanlaiset ja puolitusinaa. . .ja hintaan kuusi euroa ! No ostin tietty, ja sanoin kassalle, että haen joku päivä tai tytär hakee. . fillarini kyytiin en haurasta posliinia halua.

No nyt ne on kotona ja kuvattu. On ne somat<3
Ja tänään hain Teille arpajaisvoiton, jonka näytän kun arpajaiset käynnistetään käyntiin. Jänskää?? Ja tiedoksi että mummelin muru saa olla se joka voittajan arpalipun saa nostaa:)))

Joka tapauksena, liikkeestä lähti niin kaunis ja söpö tyynynliina (huokaus sentään mua) mun iloksi...kuvat ei kerro kuinka kaunis "hän onkaan";)




Nämä tulee ihan käyttöön, Mummulassa pitää olla ruusukupit vieraille<3


Tässä tämä tyynynliina, laitettu vain tyynynpäälle, hosu kun olen, en ehtinyt etsiä sisätyynyä. . .ja kuva ei kerro totuutta tästä kaunokaisesta. . .



pientä yksityiskohtaa tyynynpäällisestä. . ostopaikkana muuten Torpparin Werstas<3


Lopuksi vielä kukkasia





Viikko vielä työniloa ja sen jälkeen alkaa Loma. . . tämä on se paras hetki, kun vielä on edessä. .ja kuitenkin niin lähellä:))

Ruusuisin terkuin:Anne-Mari

16 kommenttia:

  1. Voi kyllä noista ohutreunasista kaffekuppiloista sumpit maistuukin...Justiisa samoja tyynynpäällisiä eilettäin pyörittelin Saunakairassa mutta en pölijä ostanu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun pitänee mennä takas kauppaan ja kipaista hakemaan;) Tyynyjäkään ei ole koskaan liikaa;)

      Poista
  2. Tottahan toki mummulassa pitää ruusukupit olla...:)
    Eikä ruusukuppeja KOSKAAN ole liikaa.

    Ihana on tyynynpäällinenkin.

    Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi et pyöräsi tarakalle ottanut kauniita kupposia ois saattanut olla muisto vain, mutta nyt ne ovat kauniisti esillä ja tallessa!
      Tyynyliina on kaunis pilkkuineen!
      ja sinun aivan ihana parveekkeesi on kaunis kukkineen on kuin jossain kuinka sen nyt sanoisin kauniissa aivan upeassa linnan palatsissa meri hohtaa vastapäätä ja olet korkealla vuorella...<3 Ihanasti olet kaiken laittanut, pidän kovasti!<3
      ja lämmin kiitos sinulle kauniista sanoistasi, jotka koskettivat, kiitos ystäväin<3

      Poista
    2. Kiitos, ei kuppeja eikä tyynyjä olekkaan liikaa...tiedä mitä vielä löytyy kun tässä lomat alkavat;)

      Poista
  3. Ihanat, tosi kauniit kahvikupit ja tyynynpäällinen!
    Kauniita kukkasia sinulla siellä!
    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Kyllä noista kupeista kelpaa kesäkauden hörpätä, tosi herttaiset. Ja suloinen on tuo tyynyliinakin. Ihanin myös jossain kuvassa ollutta ihanaa pastillin sävyistä muropurkkia. Kerran sitä kaupassa ihastelinkin, enkä sen jälkeen ole valitettavasti niitä löytänyt :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu muropurkki on pari kesää sitten hankittu K-kaupasta, kun osti pari pakkausta muroja sai purkin. Silloin ostin kaksi kappaletta v.pun ja v. sin kun silloin poikani eli muroilla:)) Joskus kirppiksellä niihin törmää, ja hinta menee euroista liki 15 euroon!!

      Poista
  5. Ihania kuvia ja kauniita löytöjä!
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  6. Ihanat kupit ja tyynynpäällinen ja kukkaset ja parveke... kaikki niin kaunista :))

    VastaaPoista
  7. Ihanan piristävä postaus! Kauniit kupit ja edullisetkin vielä. Kukista tulee myös hyvälle tuulelle, vaikka joudun aina hankkimaan vähintään kahdet kesäkukat, kun ne ekat ei pysy hengissä... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna:) Kukat on ihania, mä voisin pahoin jos ei olisi kukkia lähelläni. Tosin mun kukkienhoito on kanssa vähän niin ja näin;)

      Poista