perjantai 20. tammikuuta 2012

Lumenvalkoista

on nyt ulkona:) Eilen oli vallan mainio ulkoiluilma, tänään myös, tosin suojakeli, että tiedä sitten kuinka kauan maisemat pysyvät lumisena.
Lomaviikko lähenee loppuaan, viikonloppu vielä "vapaalla jalalla" ja maanantaina työt kutsuu! Maaliskuussa olen jälleen viikon lomalla.
Kotiloma. Sitä se aina. Ja kotona tulee sitten siirrettyä kuppia ja kippoa lähes jatkuvasti uusiin asetelmiin. Nyt on ostokset minimissä. Haalitaan jotain kivaa vasta keväällä.

Tunnelma kuvia tästä päivästä/viikosta:


Mun muratti on selvinnyt kesästä asti parvekkeella. Katsotaan pärjääkö vielä muutamat talvikuukaudet, voi olla että jos tulee kovat pakkaset tämä kuolee....pitää varmaan sit suojata etukäteen..


Ihana lumi<3


Ihan parvekkeeni edessä on Norjanvaahteroita, kesällä saan olla tosi suojassa ottamassa aurinkoa, oikeastaan kukaan ei näe mun parveketta, mutta minä näen kaikki!


Siistisin keittiön ikkunalaudan, taas tuli uutta ilmettä, ehkä Jeannen tyyliin?
Helmililjankin nostin esille. Siis tämä on muovinen, mutta aivan aidon oloinen sipuleineen ja multineen, ostospaikka (Sisustajantaivas-nettikauppa viime keväältä)


Että tällaista tällä kertaa, heipparallaa taas:)

4 kommenttia:

 1. No mä jo mietin, että miten ihmeessä sulla voi jo helmililja kukkia!!! Ihania talvikuvia :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia Jeannen tyyliin! Minä tilasin Jeanne d'Arc Living kirjan ja nyt odottelen milloin saan sen käsiini:)
  Mukavaa loppulomaa!

  VastaaPoista
 3. mä kun tapoin muratinkin muutamassa viikossa syksyllä... :P
  mukavaa viikonlopun jatkoa! :)

  VastaaPoista
 4. * Maikki: Helmililja saa kehuja, onneksi tänäpäivänä saa tekokukista aidon näköisiä ja oloisia. Joskus on vahingossa tullut kasteltua niitäkin, kun kastelukannulla muita juottaa:)

  * Susanne: Mikä Jeanne kirja...kiinnostuin oitis!!??

  * Kotomon Taina: Tämä on ihme muratti! Yleensä olen nostellut loppusyksystä sisälle, mutta pari viikkoa menee kun ne läkähtyy huoneilmaan.....nyt on vissiin tarpeeksi leutoa?

  VastaaPoista