tiistai 25. syyskuuta 2012

Pyhä toimitus

Kun ei ole mammonaa laittaa veskiä kuntoon, siitä on pakko tehdä mahdollisimman siedettävä, että siellä voi olla edes sen ajan, mitä tarvii.

No eipä ollut mitään järjellistä tekemistä kuin pyöritellä nauhoja ja kakspuolista teippiä taas jälleen kerran. Anteeksi, että yleensä näytän tämän teille !

Meni syyteen tai saveen ja viimisetkin lukijat häipyvät, kutsun silti teidät huusiin. Sitä se on kun tuijottaa istunnolla järkyn näkösiä seiniä ja aina tuumii ja miettii mitä mä tälle teen.

Seinille ei voi tehdään mitään tässä ajassa, mutta vanha pesukone sai koristetta yllensä;)

Ei tartte klikkailla isommiksi, on vähän suttuisia kuvia:(


Kai nämäkin kuvat tarttis kehystää.
Jep, tämä on peili ja mun kuvahan se siinä;)


IIK!!


Mä olen saanut muuten haasteen, piti kertoilla jotain itsestään, mut tämä on se juttu. Että kehtaan edes kuvata toilettia tänne.

Ja jos olis rahaa, tämä olis valkoinen SPA-tyylinen minikylpylä, sadevesisuihkuineen..katossa  pikkuruinen kritallilamppu roikkumassa, pehmeitä pyyhkeitä ja muuta ihanaa rekvisiittaa. . .

Ja voihan sitä unelmista tulla totta. Putkiremontti on jossain vaiheessa tulossa, joten silloin on pakko vähän uudistautua ja köyhtyä oikein kunnolla.

Nyt menen häpeemään torkkupeiton alle, adios. . .Anne-Mari. . .

10 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja teidän veskissä, kyllähän noita kelpaa esitellä! :) Toisin kun meidän vessan keltaisia laattoja :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ihan oikeesti...en kuvanut niitä kaikkia putkihirvityksiä...menis kuule teippiä kilometri tolkulla jos esim. laatatkin koristelisin (eikä mikään huono idis?;))

   Poista
 2. Kaunishan tuo on!!!
  Arvaappa mitä, ei ole minullakaan mammonia, mutta veskissä on kirpparilta ostettu kristallikruunu...:D
  Tykkään siitä itse ihan mahdottomasti....mies ja muutamat vieraan ovat pudistelleet vähän päätään, mutta enimmäkseen on muutkin tykänneet.
  Eli ei sitä mammonaa aina tarvitse.☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen yrittänyt tiirailla jotain kivaa lamppua kattoon, vielä ei ole osunut kohdille, mutta harkinnassa on. Joo eihän sitä rahaa aina tarvita, kun on vilkas mielikuvitus:)

   Poista
 3. Tuohan oli kiva idis tuunata pesukone! Ja tuollahan näyttää hyvältä, et mitään lottovoittoa tarvitse ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta menen varmaan teippirullani kanssa naapurin puolelle??

   Poista
 4. Ja minä kun luulin että sun kylppäris näyttää ihan kamalalle,siis sun omien juttujen perusteella mutta "jouduin pettymään",hyvältähän tuo näyttää:)Mutta ymmärrän tuskan,jos se ei ole omasta mielestä kiva niin sit se ei oo...Kiva tuunaus mutta yhtä juttua on pakko ihmetellä,miten hitossa sun peilikuva näyttää tismalleen samalta kuin mun;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, vessa ja keittiö menis heti remonttiin jos vain sitä rahhoo ois. Oman vessan lattia on alkuperäinen sieltä 50-luvulta ja kyllä se aika tekee tepposet.. uudistautua saisi;)
   Vai ollaan me samiksia? Sitähän ollaan kuultu että jossain on se "kaksoispuolisko" maailmassa:)))

   Poista
 5. Klikkasin kuiteski suuremmaksi :) Mä niin kopioin tuon pesukoneen teippaus (?) idean! Ylihieno! Muuteski niin ihanan näköistä, hitsi vie, ihan inspistä pukkaa ja kello on pian ilta kymmenen, pitäis olla jo nukkumassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) Saa kopioida, tuskin on oma idis. Tiimarin pilkkunauhaa, kiinnitys kakspuolisella teipillä. TUO jotain särmää tähänkin veskiin.

   Poista