torstai 27. syyskuuta 2012

Rakas romu

Rakas romu haastekkin on saatu, ja onpa kiva kun en muista yhtään keneltä :(

Tässä jo muutamia viikkoja sitten tuli monenlaista haastetta yhtäaikaa ja vissiin samanlaisia pyyntöjä, ja kun oli muuta blogattavaa mielessä, jotenkin ne jäi tonne takaraivolle muhimaan, en siis unohtanut, mutta aina vain jäi tarttumatta haasteeseen. Anteeksi !

Ja se kerro 8 juttua itsestäsi, olen jossain vaiheessa paljastellut kaikenlaista itsestäni, joten viime kertainen postaus vessasta meni nyt sen piikkiin. Vessasta löytyy ne 8 kamalaa paljastusta, alkaen kaakelin väristä, rumaan pyttyyn...ja kaikkea muuta sen väliltä;)

Romuja mulla piisaa ! Kaikki ruosteiset purkit ja purnukat kannan kotiini, lahonneet puulaudat nauloineen, mutterit ja naulat. . .rikkimenneet vanhat keittiövälineet ym.

Mutta en miellä niitä romuiksi vaan aarteiksi.

Jotkut sanovat, että heittäis menemään (voi jumantsukka sentään!!) tämän vanhan oven. . . minä pelastaisin tämän aika sukkelaan tulipalon tieltä !! Olis se kyl näky, kun kantaisin maalit rapisten vanhaa ovea turvaan. Tosin pelastaisin myös arkkupöytäni, pianoni, peilipiironkini, pitsini, köyhänhopeat. . . Siellä se ovi pilkottaa<3

Koittakaahan pysyä terveinä!
Itse makasin eilen vatsakivuissa ja pienessä kuumeessa koko päivän sykkeröllä ja tänään sain selkäsäryn vastaani kun heräsin hiki otsalla aamuun. Jo pelkkä tämän postaus saa kainalot märiksi, et ihan kunnossa en ole vieläkään, mutta aamulla ois tarkoitus mennä töihin. . .katsotaan miten muijan käy. .huh näitä kuumia aaltoja vai onko nämä kuumehöyryjä ??

T:Anne-Mari8 kommenttia:

 1. Tuo ovihan on IHANA!
  Pikaista paranemista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin. Mä en ymmärrä miks jotkut heittäis sen polttopuiksi?? No huumorilla jutut olen ottanut:))

   Poista
 2. Toivottavasti olet jo terveenä! :)
  mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ovi on kyllä tosi kaunis, miten joku voikaan olla sitä mieltä että tuosta pitäisi luopua?! Vanhasta ovesta minäkin haaveilen, kun sellaisen onnistais jostain halvalla löytämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Onneksi on meitä sisustajia paljon jotka pelastavat ovia ja ikkunoita ym "outoja" tavaroita. Kannattaa silmäillä kirppikset, fb:n kirppikset, huutikset ym jos vaikka vastaan tulisi.

   Poista