sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Kulmakaappi

Heipä hei sisustus-siskot :)

Keittiössäni on hyvät kaappitilat , ja arvatenkin töpösen täynnä. Pelkästään joulutavaraa on ylhäällä kolme kaapillista ! ! Pitänee tehdä sinnekkin inventaario rankalla kädellä !

Mulla on äitimuorin tauti-mistään ei oikein raaski luopua.( Mutta joskus on vain pakko, että mahtuu uudet kujeet tilalle.)

Muutama vuosi sitten hankin täältä pienen kaapin. Liikkeessä se oli sisustustavaroiden rekvisiittana ja kun siihen ilmestyi hintalappu, olin myyty. Just sopiva kooltaan pikkuiseen keittiööni. Ja tavaraa mahtui taas hyllyille.
Tämä onkin pidettävä hiukan järjestyksessä, kun on lasiovi. Hiljattain laitoin ikkunaoveen, kulmatarrat. Ne samaisesta liikkeestä.

JOS mulla olis iso kylppäri, tämä muuttaisi sinne pyyhe ja ihanoiden saippua-ja parfyymikokoelmien pitäjäksi. Meinaan voisin ottaa tilalle kulmakaapin, sellaisen ihanan MÄNNYNVÄRISEN jonka tietty maalaisin:))

(männynvärinen isona siksi, että blogia on etsitty nimeltä: männynvärinen sisustus;)))) Juu ei ole.

Mutta mä vähän luulen, että sellainen kulmakaappi tupsahtaa jossainvaiheessa tämän tilalle, ja tämä löytänee uuden nurkan huushollissani.
PS: kaappi oli jo valmiiksi maalattu valkoiseksi ja hyllyn reunatkin oli koristeltu pitsinauhalla:)
Vanha kuva, tuo vaaka on nykyään parvekkeella talolyhdyn alla, tämän tilalla on valkoinen vaaka;)Mitähän seuraavaksi ? Liesituuletin-rumilus voisi kaunistua...hmmm......

T:Anne-Mari

10 kommenttia:

 1. Kaappi on kyllä tosi ihana, mutta tuohon nurkkaan sellainen kulmakaappi uppoaisi kuin unelma...ja taas tilaa uusille kipposille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano, mahdan siirtää ens kesään sen projektin, kun pääsee kunnolla kiertämään kalustekirppareita (jollei nyt jostain tupsahtaisi esiin)....

   Poista
 2. Olenkin tuota kaappia ihaillut aikaisemmissa kuvissasi....tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 3. Oi miten söpö, sekä kaappi, että sisus!
  Liesituulettimeen teipitys ;-)

  Oli muuten ihana aloitus tuo "sisustus-siskot" ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmaan jokainen lukija on hengenheimolainen<3 Katsotaan saako liesituuletin kaunistusta yllensä?

   Poista
 4. Voi kun ihana, tuollaista minäkin haeskelen keittiööni :)) Talvella hankkii olla nihkeää kirppareilla käynti minulla, mutta kesällä taas mennään jotta tukka hulmuaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa tuo sää olla osasyynä ettei niin paljon kulje pitkin poikin raittia....;)Kesällä taas..;)

   Poista