lauantai 10. marraskuuta 2012

Mini konvehdit

Herttaista viikonloppua kaikille. Huomenna juhlitaan iskää, kuka mitenkin. Minä vien kynttilän haudalle<3

Jos isäni oliskin saanut elää ja olla äitini kanssa, vietettäisiin 90-vuotis juhlia nyt joulukuussa. Isäni oli syntynyt 23.12 eli aatonaattona. Ei sitä lapsena tajunnut koskaan onnitella isää. . .mielessä oli aina se jouluaatto.

Nyt onnittelisin, veisin Reinot lahjaksi ja sydäntippoja eli konjamiinia. . . voi kuinka tuleekin haikea olo. . .

4.12-1997 isä nukkui pois, ja hautajaisia vietettiin 20.12. Enpä oikein muista siitä joulusta mitään, vaan kaikki ne kyyneleet kun jouluaattona vein kynttilän kukkamerelle. . .

Edelleen on kova ikävä<3

Toivon että Pappa tietää miten minusta pohjan alimmasta on tullut myös Mummeli, ammatti löytynyt, asunto hankittu, lapset terveitä ja kaikki hyvin elämässä.

Lämpöisiä ajatuksia ylöspäin<3

Mutta nyt kaikille isille rutistuksia ja halauksia ja hemmottelua :)) Suklaalla tietenkin :


Suklaa ottimet Wanhaaliina-nettikaupasta.Terveisin: Anne-Mari


7 kommenttia:

 1. Me olimme jo tänään onnittelemassa isääni, kun huomenna ei päästä.
  Äitini on syntynyt 22.12. ja hyvä ystävä 24.12....Joulun lapsia ovat!

  VastaaPoista
 2. Oi miten herkkää. Meilläkin isänpäivään kuuluu käynti haudalla. Niin se aika vaan menee, varmasti vanhukset tuolla pilven reunalla katselevat tyytyväisinä tätä meidän menoa! Ja hei, hyvät eväät ovat antaneet meille, kun kaikki perusasiat ovat hyvin ;-D

  VastaaPoista
 3. Voi että, varmasti haikea ja surullinen mieli... Toivotaan että hän tietää kaiken olevan hienosti sinulla!

  Ihanat suklaaottimet<3

  VastaaPoista
 4. Minun isäni on 81v. Pelkään sitä päivää, kun hänestä joudun luopumaan. Äitini kuoli jo vuonna 1969. Isää muistan huomenna käymällä kylässä. Samoin isoisää, jonka haudalle vien kynttilän. Toinen isoisä on haudattu Kuusamon sankarihautaan. Hänelle vien kynttilän muistelupaikalle.

  VastaaPoista
 5. Voi, olipas tuttuja päivämääriä... Oma isäni on syntynyt myös 23.12. ja kuollut 4.12. Vuodet vain ovat eri kuin sinun isälläsi. Ja hautajaisia vietimme 23.12. Silloin tosiaan joulunvietto oli sivuseikka, isää vain oli ikävä. Ja iso ikävä iskee vieläkin aina välillä. =(

  VastaaPoista
 6. Iso halaus sinulle <3 Minunkin isäni nukkui pois 14 vuotta sitten ja ikävä on kova edelleen. Harmittaa ettei hän ehtinyt nähdä lapsenlapsiaan :( Mutta välillä tuntuu kuin hän olisi edelleen läsnä... Kuvitelmaa tai ei, se tuntemus lämmittää joka tapauksessa :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille<3 Halaan teitä kaikkia takaisin<3
  Eiköhän ne rakkaat meitä tuolta katsele ja ole menossa mukana;)<3

  VastaaPoista