perjantai 30. marraskuuta 2012

Tonttutalo

Moikka!

Marraskuu vetelee viimeisiään, ja saa ihan aikuisten oikeesti alkaa jouluhöperöksi !!

Keittiössä oleva seinäkaappi muuttui nyt toista kertaa Tonttujen taloksi, ihan oman lapsenlapsen takia<3 Siinä sitä sitten ihmetellään, mistä ne tonttuset on sinne kiivennyt ja possutkin pöllähtäneet paikalle. Viime vuotinen löytö potkukelkka (kirppis) pääsi myös tontttujen leikkiin mukaan.
Tähän voisi keksiä vaikka mitä, vähän niinkuin nukkekodin tapaan. . .mutta enpä ole ennen ollut niin tonttujen perään, että kyytiin pääsi vain nämä tutut yksilöt.

Viimevuodelta on myös toi posliinitalo ja nyt muutama viikko sitten löytynyt joulukuusi, kummassakin loistaa led-tuikku sisällä, ja kirppikseltä myös nämä löydöt.

Olohuoneessa seistä jököttää Joulupukki, joka hiipii piiloon kun poika tulee kylään. Hiukan pelotti mokoma ukko;)

Tonttupojat noi kolmoset ovat seuranneet jouluani lapsesta asti.

Mites se menikään, vanhakin jo nuortuu kun käypi leikkimään ? Minä mikään vanha, mutta hauskaa hommaa tämä on ollut. Nyt otan esille myös valkoisen pikkuisen joulukuuseni, ja sekin saa koristeet yllensä. Ensimmäinen adventti viikonloppu menee työn merkeissä.

Illalla otan äitimuorini kainaloon ja menemme nauttimaan glögiä paikkakunnan vilinään<3 Jollei nyt ihan kamalaksi sää muutu. Ulkona on meinaan lunta !!

Mukavaa viikonloppua kaikille !

T:Anne-Mari


5 kommenttia:

 1. Oi että, miten söpö! Tuo mahallaan makaava tonttu on minun suosikki ;-D

  VastaaPoista
 2. Ihana tonttutalo! :) Tykkään* Hauskaa vkonloppua:)

  VastaaPoista
 3. Ihana ja lämmin tonttujen koti :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa!!! Nyt itsekin alkaa löytämään jouluntunnelmaa... eilen noista kaapeista löytyi joulupukki ja valkoinen kuusi :)

  VastaaPoista
 5. Ihana tonttutalo!
  On siinä pikku-miehellä ihmettelemistä...:)

  VastaaPoista