keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Pupunen

Ihanaa aurinkoista keskiviikkoa kaikille<3

Mainio ilma ikkunaostoksille - tosin poikkesin pariin liikkeeseen sisälle asti. En lähtenyt tyhjinkäsin. Olisikin ollut ihan outo kokemus;)

Kirppikseltä lähti tyyny, just laitettiin hyllylle, kun kiinnitin huomiota johonkin vaaleaan, ihanaan, pehmeään ja tänne kotiin sopivaksi tuotteeksi. Kiitosta vaan. Käsityö ihminen kun en harmikseni ole, niin on se hyvä, kun joku osaa ja myy luomuksiaan. Ihana tyyny, 10 pistettä<3

Ja Sannalta lähti mukaan ihana söpö Pupunen. . .näin se mun pääsiäisaika käynnistyi;) Ja tässä huushollissa ei ollutkaan vielä kapistusta sipuleille, munille tms, joten nyt ostin kivan metallikorin puoleen hintaan.


Minä Pupunen poseeraan tulevien pääsiäiskoristeiden kera. Kori myös just hankittu.


Saan köllötellä korituolissa. . .


Uusi tyyny kirppikseltä.




Emäntäni on kuulemma vallan ihastunut minuun<3<3

Aurinkoisin terkuin;
Anne-Mari

6 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä olet tehnyt! Tuo rottinkinen tuoli ja pitsipeitto, oih..niin kauniit.

    VastaaPoista
  2. Olen kade, koko päivän pyörinyt kirppiksillä, eikä mitään löytynyt....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus on sellaisia päiviä....no taatusti seuraavaksi tulee kaikkea kivaa vastaan. Nyt jätin suosiolla vanhan talikon ja lapion kirpparin lattialle, en olis kehdannut kantaa niitä kotiin. Tai olisin sanonut tulevani Rautiasta:D

      Poista
  3. Ihanat löydöt!
    Minä en ole päässyt kirpparille aikoihin...on nääs flunssa iskenyt. Öisin imeskellään kurkkutapletteja ja päivisin yskitään ja pää särkee ja olo on tosi kurja.

    VastaaPoista