sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Jääkaappi-magneetit

Heippa !

Kävin tässä yhtenä päivänä paikallisessa (no ei ravintolassa!!) Tunnelmapuodissa hakemassa askartelutarvikkeita lähestyvän äitimuorin synttäreitä varten. . .pitää saada kivaa askartelu materiaalia synttärikorttia varten. Ja niitä löytyikin:) Ihana kokoelma kaikkea kivaa ja ystävälliset hinnat !!

No ostin sieltä irto magneetteja, kun näin heillä hauskan idean mitä voisi tehdä vanhoista aterimista. Ja niitä(kin) minulta löytyy. Siis turha urputtaa kun ostelen lusikoita, piparimuotteja, haarukoita ym, että eikös niitä jo ole riittämiin. Niitä pitää olla tarpeeksi että voi ja raaskii käyttää niitä sitten askarteluihin !

Mä tein näistä lusikoista, ovat tarpeeksi kevyet ja kakkulapioon laitoin isomman magneetin pitävyyden vuoksi.

Timanttimagneetit on Tigeristä.

Aika hauskoja tuli. Tuo musta pinta pakastelokeron pinnalla on sitä liitutaulutarraa...


Vanha idishän tämä, mutta uutta mun keittiössä. Olenhan ostanut joskus lusikkapesä-korvikset ja lusikanvarsi -kaulakorun. Jospa sitten joskus taivuttelen näitä tai hakkaan lusikan pesän litteäksi ja teen rintakorun ?

Maailma on täynnä ideoita, onneksi;)

Rentouttavaa Sunnuntaita<3

T:Anne-Mari

7 kommenttia:

 1. Hieno idea!!
  Voisin vaikka "lainata"...:)
  Aurinkoista sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kivojahan noista tuli!
  Olen kokeillut vaan sitä liitutaulu-maalia, pitänee testata myös tuota tarraa....

  VastaaPoista
 3. Tämä on tosiaan varastamisen arvoinen idea, minusta pääosa myytävistä magneeteista on rumia. Näitähän katselisi ilolla :)

  Aurinkoista pakkassunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. vau, tulipa niistä hienoja!
  Mukavia talvipäiviä sinne :)

  VastaaPoista
 5. Saa varastaa idean, tätähän tämä blokkaus on että vuorotellen napataan idiksiä toisiltamme...ja tämäkin on jonkun muun kuin allekirjoittaneen idea:)) Kiitos kommenteista<3

  VastaaPoista
 6. Terkut täältä Espanjasta! Ihan mahtava idea, nyt metsästämään noita magneettipalleroisia josta tulee epätoivoinen retki kun täällä ei oikein ole samanmoista askertelukulttuuria kuin Suomessa.. =( Napataan ja vaihdellaan idiksiä ja mikä parasta, kun käsillä tehdään, tulee jokaisesta väistämättä omanlainen toteutus, joten älähän tuskaile siellä jos "kaikki on jo tehty ja nähty", jatka silti omia tuunailujasi, niitä tykkään katsella! Ja jos rupeaa kyllästyttämään, harvenna, mutta ethän lopeta!! Besos! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos terkuista<3 Kylläpä lämmitti...täällä onkin vähän kylmä;) Juu en lopeta...postauksia on tulossa milloin missäkin ajassa. Ja askartelemista/tuunaamista en kylläkään lopeta, johan sitä hassuksi tulen jos maalipurkin kansi kiinni pitää olla...:D Omia tai ei omia idiksiä-ihan vapaasti saa kokeilla ja kopsata, niin minäkin teen;)

   Poista