keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Toivelistassa toteutunut

Heippa,

olenkos joskus näyttänyt teille näitä kirppisostoksia ? Kun en itse muista laittelen nyt kuvia kolme vuotta sitten ostetusta kahvisetistä.
Ihanat kannut, sokerikko ja kermakko - kannut ei oikein pidä vettä, tihkuttaa kaatokahvan juuresta lävitse. Mutta pitää sen verran, että voi pitää kukkamaljakkona ruusuille.
Nyt kimppuna ikivanhat teko ruusunoksat, jotka on joskus lähtenyt matkaan Stokkalta. Kun joskus raaskii ostaa (nykyään aika hintavia noi tekokukkaset, mutta onkin kyllä niin aidonnäköisiä) niin onkin sitten ilona vuosikaudet. Ei tartte kuin ravistella pölyt silloin tällöin.

Tämäkin kahvisetti kuului siihen pakko saada joskus omaksi - toivelistaan:)

Listassa olisi vielä kaikkea kivaa tuolla jossain. . . kirjoituskone, vaaka, mallinukke... ehkä joskus nämäkin löytyy omakseni;)

Mitä sinun listassasi on ?

Terkuin: Anne-Mari

16 kommenttia:

 1. Ihana kahvisetti! Nyt vaan listan toiveita etsimään :))

  VastaaPoista
 2. Noi toivelistat on kyllä niin kivoja ja se tunne, kun saa vetää viivan toteutuneen toiveen päälle :)

  Komia on astiasto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä...tosin listaan aina saapuu uusia haaveita, mutta eipä se haittaa;) Ja se tunne kun sitten kohtaa umelmiensa haaveen livenä<3

   Poista
 3. Tuollaisia aarteita ei usein tule kirpputorilla vastaan, en minäkään miettisi hetkeäkään jos noin kauniit kannut löytäisin.
  Hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Kirppissaalis oli silloin mun synttärilahja itselleni:) Samoin sinulle hyvää Pääsiäistä!

   Poista
 4. Ihana löytö!! Joskus sitä osuu oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Haaveita on vaikka kuinka paljon... vaaka, joku oikein ihana soppakulho, viulu(seinälle)... etsin kunnes löydän sun.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin lisätä nämäkin listaani:D Onnea etsintöihin!

   Poista
 5. Kauniita ovat!
  Olen aika spontaani ja teen ostopäätökset hetkessä....nyt haluaisin puisen suuren liinavaatekaapin, mutta kun tämä tila rupeaa loppumaan...ehkä hamstraan niita ruusukuppeja lisää, ovat sentään aika pieniä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh:D Juu ja mahtuu päällekkäin, tai sit laitetaan ne pärekoppiin;) Huonekaluista haaveisiini kuuluu tv-kaappi, myös joku liinavaatekaappi ja se astiakaappi. No kun poika muuttaa omilleen tää mamma varmasti taas sekoo kun neliöt on vain itselläni käytössä!

   Poista
 6. Kaunis kalusto!
  Mun lista on pitkä, mutta tila niille vähän huono ;)
  Ihan ekaksi haluaisin Singerin jalat. Yhdet minulla jo on, mutta haluaisin ne oikein koristeeelliset :)
  Sitten toisena, ja tällä hetkellä suurinpana toiveena on löytää pirttikaluston penkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea etsintöihin. Isot kalustekirppikset on oiva paikka löytää nuo singerinjalat ja vähän muutakin....;)

   Poista
 7. Komppaan Rouva Kivitikkaa,eli tiedän mistä haaveilen kun se "kävelee" vastaan:)Pitkäaikainen haave on valtavan suuri astiakaappi,astioitahan ei voi olla liikaa mutta nyt on tullut raja vastaan tilan suhteen,sitä ootellessa siis;)
  Kaunis on kahvisettisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Astiat on lukusinänsä...aina tulee uusia ihanuuksia tyyliin pakko saada, ja ei sitten tiedä minne niitä laittaa paitsi isoon astiakaappiin joka on jossain haaveissa kaukana;) Mutta ehkäpä sitten joskus odotus palkitaan<3

   Poista
 8. Ihana kahvisetti ja niin aidon näköiset ruusut.
  Voi tuo lista...se on loputon...ja vaihtuvakin joskus...:) Tällä hetkellä on kirppariväymystä...ei viitsi lähteä kiertelemään, kun nämä lähikirppikset on niin nähty....pitäisi löytyä uusia paikkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssa kulkenut kirpputorit ohi....? Kiirus kokoajan ja ei ole vain ollut nyt sellainen fiilis et niitä penkomaan. Lomallani pitäisi ainaskin suunnistaa johonkin muun paikkakunnan kirppislaareihin hyörimään.

   Poista