lauantai 3. toukokuuta 2014

Romuparveke

Lauantaita kaikille!

Parveke on mulle joku romuvarasto - näköjään! Kippoja ja kuppeja, ruukkuja ja enemmän kukkaruukkuja ihan jokalähtöön!!

Ei ole yhtä naisellinen kuin viimekesänä!

Mutta sitten aattelin, jospa tekisinkin siitä ihan tyystin toisenlaisen. Olkoon romuvarasto! Tähän hätään ei ostella uutta pöytää tai hyllyä kukkasille, mutta rakennetaan niistä mitä on.

Nostin nyt tuon mahakelkan vanhan perunalaarin ylle. Siihen nostin tämänpäiväiset kukkaostokset vanhoihin ruukkuihin, mitä oli pitkin poikin parvekkeen lattiaa. Krysanteemi vaaleanpunaiseen ruukkuun, samaten valkoiset pelakuut Ikean vaaleanpunaisiin kukkapurkkeihin.

Taidan olla tänä kesänä värikkäämpi kuin koskaan ennen. Havittelen mielessäni jopa sinisiä ja oransseja kukkia parvekkeelle:) Ennen mentiin valkoisilla ja vaaleanpunaisilla.

Jos tuo muratti tuosta kuolee (jota vahvasti epäilen) laitan uutta tulemaan ja taidan vanhat lasten suksisauvatkin kaivaa esille, jospa joku horsma kiipeilee niitäkin pitkin?

Ulkoelämä saakin olla hauska ja värikäs kun sisällä mennään valkoisella ututunnelmalla:)

Parvekkeen rottinkituolit vois maalata, ja tuo parvekelaatikon alla oleva perunalaari? Se on isipappa tehnyt joskus, mutta antaa taas ajatusten muhia...

Ulkona tuulee....ja parvekkeella käy viima. Mutta sain kuin sainkin kuvattua kynttilänliekkiä<3










Pikkuiset sammakot pääsee joka kesä kukkien joukkoon hyppelemään ;)



Pikku räsymatot pääsevät taas ulos, yksi ritilä pitää kiinnittää seinään, sekin voisi saada maalia ylle ensiksi? Ja tyynyt on vielä sisällä.

Kukkia tulee vielä runsaasti!!



Ikkunapokaa, ruostetta, purkkeja ja ruukkuja...sekä kukkia =


Oma pieni sellainen Huvimaja <3



Just napattu kuva ennenkuin liekki sammui.

Hauskaa viikonloppua "multasormet":))

T:Anne-Mari

6 kommenttia:

  1. Voi, että parvekkeesi on jo kaunis ...meinaatko kukat jättää jo yöski ulos?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu en jätä. Sen verran on kylmiä yöt, että olisi muisto vain;)

      Poista
  2. Mulla myös suunnitelmissa tänään taas partsia laitella. Siivosin sen jo pari viikkoa sitten ja nyt olis siis sisustaminen jäljellä. Meillä mennään myös tänä kesänä värikkäällä lookilla partsilla, kukat ajattelin laittaa sinisinä ja vaaleanpunaisina pelkästään mutta muuten paljon pastellia, sisällä kun on taas niin väritöntä :) Mulla on hortensia ja pelargoneja ollut siellä jo viikon, yötä päivää ja hyvin tuntuvat pärjäävän! Sun partsi näyttää kyllä oikein aarreaitalta :) Kivaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Cia<3 Pitäähän värejäkin elämässä olla, joten kukilla saa paljon aikaa. Mun parvekkeessa ei ole laseja, joten arkoja kasveja/kukkia saa kiikuttaa yöksi sisälle. Öisin menee pakkasen puolelle vielä lämpötila. Mukavaa puuhastelua sinnepäin:))

    VastaaPoista
  4. Hyvältähän siellä jo näyttää ja suunnitelmat kuulostavat hyviltä :)
    Ihanaa sunnuntaita ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marru:) Nyt vain ootetaan pitkää,kuumaa kesää<3

      Poista