lauantai 23. elokuuta 2014

Kerrostarjotin

Päivää:)

Sitä on palauduttu siskon hoivista lähes arkeen:)

Olipa meillä kivaa, oikeastaan hauskaa, tuli naurettua vedet silmissä monen monet kertaa:D Koluttiin kirppari, käyty moikkaamassa vanhinta kummityttöä ja hänen pientä prinsessaa, askarreltu, saunottu ja katseltu komedioita yömyöhään. Oikea patterin latausmatka<3

Kokeiltiin betonitöitä (niistä ei taida tulla postausta), lopuksi päädyttiin kipsitöihin. Se olikin niin hauskaa että viikolla pitää mennä ostamaan oma kipsijauhepussi ja joitain muotteja. Kokeilin tuollaiseen vanhaan leivosmuottiin ja siitä tulikin nätti tuikkunen. Kaunista kuvaa en saanut millään näistä mun kokeiluista otettua:( Höh.

Tähän Kärkkäiseltä tilaamani kerrosvatiin pääsi muutaman kipsisydän poseeramaan. Kaunis tarjotin, jouluna ainakin on käyttöä...konvehdit, pähkinät.....:)
Sydän muotteina toimi Ikean silikoninen jääpalavuoka. Löytyisipä tähtimuotti!

Kirpparilta kotiutui pieni pärekoppa (taas), messinkinen kukka-amppeli parvekkeelle (ihana), pieni puurasia aarteille, vanha kaupan karkkikauha (ihana), ikivanha metallilaatikko (meinaan säilöö käytetyt patterit siinä), emalikuppeja kahtakokoa mustareunaset (joita ei ennestään mulla ollut), pussillinen nappeja (askarteluun), New York-aiheisia tarroja (askarteluun).

Kun siihen lisäsi siskon aarteet, meillä oli ostoskärryllinen tavaraa kun suunnattiin kassalle:))

Yritän tässä kuvata taas noita aarteita kunhan kerkeen, illalla ollaan siskokset taasen yhdessä:)

Hauskaa viikonloppua kaikille!!

Anne-Mari


5 kommenttia:

 1. Tosi kiva tuo kerrosvati!! Mukavaa lauantai-iltaa!
  Odotan kuvia ostoksistasi..:)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa täydelliseltä tuollainen sisko-oleilu!
  Hyvää viikonlopun jatkoa :-)

  VastaaPoista
 3. Onpa teillä ollut mukavaa yhteistä aikaa siskon kanssa! :) Ja suloisia sydämiä sait aikaiseksi!

  VastaaPoista
 4. Kauniita ovat kättesi jäljet,Ripaus kardemummaa blogissa on kiva betonista tehty ovistoppari.Siinä on betoniin valettu lapion varsi,mutta siihen käy mikä tahansa muukin kapine,käyhän kurkkaamassa.


  Leilukka

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kommenteista!!
  Siskosten kanssa on aina mukavaa, ei väliä ollaanko kolmistaan tai kahdestaan tai missä kokoonpanossa. Kiitos sisaruksista<3
  Leilukka: huomasin sen ovistopparin:)

  VastaaPoista