tiistai 12. elokuuta 2014

Romulyylin vapaa tyyli

Heipä hei kaikille:)

Vaikka postailen tyyliin kerran viikossa, lukijoita on päivittäin ihan huikeesti minun mittapuuni mukaan! Kiitos kaikille kurkkijoille:))

Täällä ei mitään ihmeellistä synny. Omalla vapaalla tyylillä toteutan omia (pähkähulluja?) ideoita ja teen vanhasta vieläkin vanhempaa;)

Tossa just selailin paikallista syksyn opinto-ohjelmaa, ja aattelin voisiko mennä johonkin luovan tekemisen kurssille? Tossa  muutaman kerran syksyllä oleva korukurssi kiinnostaa, ekaksi taiottaisiin karkkipapereista jotain ihmeellistä. Katsotaan!

Rautalangastakin kieputtaminen kiinnostaa, ja betonityöt ja kaikki muukin hauska esim. pajutyöt. Hitsi, kun vuorotyö estää kaikkeen osallistumisen:(

Jokatapauksessa otin nyt käsiini kirpulta ostamani alumiinisen tratin ja siitä tein tuulikellon. Edellisen tein raastimesta klik*

Tämä suppilo-tuulikello pääsee keittiön ikkunaan. Oli vain niin hämärää kuvata sitä siinä, joten kuvasin tämän parvekkeella. Sielläkin on ihan hauska:)

Harmikseni täältä ei saa mistään kunnon rautalankaa (tietääkseni), joten tyydyin olemassa olevaan rautalankaan joka on liian kapoista ja hentoista näihin projekteihin. Jossain vaiheessa varmasti vaihdan nuo rautalangat paksumpaan ja tummenpaan väriin.

Koska noi lusikat on kevyitä ei verhokaan joudu pitämään painavaa koristetta yllänsä. Kiinnitys ruosteisella hakaneulalla.

Leppoisaa elokuun jatkoa, taitaa osa jo olla työntouhussa ja ahkeroimassa koulunpenkillä. Meikäläinen aloitti just tänään kesälomansa:)

Tällaiset pikkuaskareet kruunaa päivän<3

Terkuin: Anne-Mari

8 kommenttia:

 1. Ihanaa romuromantiikkaa!
  Sinulla on kyllä kivoja idiksiä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia:) On kiva väännellä ja käännellä esineitä ja miettiä mitä uutta niistä voisi kehkeytyä :)

   Poista
 2. Idearikasta kesälomaa,mukavia hetkiä.Romuromantiikkaa.


  Leilukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Syksy tulloo, täytyy laittaa huushollia syystunnelmaan;)

   Poista