sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Halvat pitsilöydöt

Moikka!

Kyllä tuo aika rientää, lokakuutakin jo kohta viikko edetty. Mikäs siinä, enskuussa voi jo tuulettaa!! No kyl te tiiätte mitä:) J-ihminen pääsee valloilleen:D

Ja kun muutama päivä sitten kurkkasin onkohan Elloksessa mitään J tavaraa....voi jösses, tilaus lähti heti!! Tässä odotan kuumeisesti ainakin sitä ihanaa tähtivalosarjaa....huokaus.....

No, viimeviikolla kiertelin paikallisen/paikalliset kirpparit ja jestas mihin hintaan sain pitsilakanaa ja tyynynliinoja koko nippu. No parilla ekellä koko satsi! Mun pitsikaappi sai siis täydennystä:)

Ja mukaan lähti myös ihastuttavat valokuvakehykset....pienempään laitoin vanhan vintagekuvan tai uusvanha se on, kirpparilöytö sekin.

Ja koska uudessa sisustuslehdessä oli hauska vinkki mitä karttakuvista saa aikaan niin sellainenkin setti sitten oli vastassa. Kunhan saan vapaata ja rauhallista sellaista, niin kyllä mä nyt taas askartelen omaksi ilokseni:))

Mutta rauhallista sunnuntaita teille, mummeli pyöräilee kohta töihin.....joten heissulivei:D

Koristetyyny on siskontekemä parivuotta sitten Jouluksi saatu. Lakanapitsiä siinäkin.Sohvanpäälliseksi päätyi yksi pitsireunainen lakana.


Näistä voi syntyä aika herkku <3

Terkuin:

Anne-Mari

12 kommenttia:

 1. Herkkuja on siinä monenlaista ☺♫
  Ihania ja edullisia löytöjä - ne on parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on:)) Lakanastakin pyydetään kymppiä ja yli yleensä....

   Poista
 2. Rauma flikk tykkää niin pal noist pitseist :)
  Mukavaa työpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmasti;) Kiitoksia vaan.....vielä muutama aamuhuki niin saa keskiviikon huilia.

   Poista
 3. Voi mitä aarteita!!! Mäkin yritän aina kirppareilla löytää noita vanhoja pitsilakanoita tai tyynyliinoja, mutta harvassa on. Tai sitten hinta on ihan överi :( Onneks sentään muutaman olen onnistunut saamaan :)
  Vai on jo j mielessä :D Mä taidan aloitella sellasia ajatuksia vasta joskus marraskuun lopulla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinnat on välillä aika makoisat! Mutta jos ja kun halvalla lähtee, niin kappas ne on mun ostoskopassa:) Onhan mulla jo toki J mielessä....arvaa tuliko klikkailtua kaikkea J tavaraa Ellokselta? No juu...

   Poista
 4. Ihanuus mitä pitsilöytöjä olet tehtyt :-) ja mihin hintaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Hyvä etten kiljahtanut hyllyn vieressä.....voi jösses:)

   Poista