perjantai 12. joulukuuta 2014

Makkarin joulusukka ja valot

Tervehdys!

Eilen ripsutin tähtivalot makkarin pikkuhyllylle ja pikkumekko lähti hetkeksi sivuun ja näin joulun kunniaksi joulusukka pääsi tilalle. Kun ei tiiä tuleeko joulupukki mitä kautta kyläilemään, on sukkia sitten olkkarissa ja nyt makkarissa :)

Pistin askartelutavarat nyt sivuun ja päätin olla sotkematta enää. Koti on aika tiptop nytten, joten nyt nautitaan...............Jotta ei olisi peti niin synkkä, tuollainen verhonpala pääsi keventämään ilmettä.
Mona-Lisa hymyilee myös tyynyssä. Joskus muinoin Anttilasta ostettu.
Pikkukaappi ei enää haise;)


Yöpöytänä nyt tynnyri.Hyvää viikonloppua!

Anne->Mari

10 kommenttia:

 1. Ihanaa tunnelmaa!
  Hauskaa, kun on varmuuden vuoksi joulusukkia monta :-)

  VastaaPoista
 2. Näin yhdellä nettikirpulla samanlaisen kaapin myytävänä ja siinäkin luki että kaapissa on outo haju :) hinta oli sen takia vain 20e.Mutta nopeemmat ehti ensin :(. Mukavaa viikoloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ne säilytetään/lojuu jossain navetassa, ullakolla, haju tarttuu kiinni. Pari viikkoa oli ainakin mulla sooda sisällä ja nyt helpotti. Hyvä pesu myös kannatti. Vielä jos olisi tuoksahtanut olis voinut vielä maalata viimisenä vaihtoehtona. Mut ei tätä raaski, ainakaan ny vielä;)

   Poista
 3. Kyllä kelpaa!! Ihanannäköistä, tuonne voisin uinahtaa minäkin ☺
  Mona Lisasta tuli mieleen...tänään katselin/hiplailin Vaalassa vastaavan mademoisellen kuvaa, kun niitä kehyksiä kerran tuli ostettua. Noo-oh, kuva jäi, mutta ehtiihän tuota joskus vielä ☺

  Suloista viikonloppua suloiseen kotiin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori kun kestää vastata! Ai ai kun pääsisi samalla rompetorille koluamaan;) Voisi olla tarvetta kottikärryille:D Suunniteilla on ollut tehdä itsekkin joku Mona-Lisa taulu, no nyt ostin sitten valmiina.

   Poista
 4. Ihana oivallus laittaa verho tuohon sängyn päälle! Idea napattu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan:)) Tuskinpa oivallus ihan multa alunperin on kotoisin;)

   Poista