maanantai 6. huhtikuuta 2015

Omasta kaapista löydetyt

Moi!

Tässä on suunniteltu ja viilattu olkkarin luukkia etteenpäin!

Karsittu (kummasti ei näy siltä??) tavaraa ja myyty eteenpäin. On lähtenyt mallinukke Edna uuteen kotiin, piianpeili, ja paljon pien-sisustustavaraa ja vieläkin on myynnissä kaikenlaista ja ostajia on tulossa viikolla taas käymään. Ja lisääkin on mielessä mistä luovun.

Ilokseni olen huomannut että pystyn luopumaan tavaroistani:) Ettei tää mun hamstraus olekkaan vakavaa, etten olekkaan Sulo Vilen joka ostaa ostamistaan. Nyt jos ostan niin harkiten ja mielummin sitten laatua!

Laadulla nyt en tarkoita ökykallista, mutta miksen vaihtaisi jotain nippu kynttilänjalkoja esim: RM-merkin tai Amanda B:n mallistoon ja Sian tuotteetkin on kauniita. Amanda B:stä pistikin jo silmiini kaunis maljakko ja kynttilänjalka.

Tässä kohnatessa komeroita otin esille jouluisen kukkaruukun (tai mulla on ollut vain jouluna esillä), nyt tämä sopiikin täydellisesti uuteen luukkiin:) Ja 90-luvun alussa olen ostanut joskus verhoihin nipsut ja nyt nekin on täydelliset olkkarin pitsiverhoissa. RM-pikku rottinkitähti ja pariksi valkoinen tähti päätyivät seinään...ja oma kullanmuru poseeraa nyt köysitaulun kera. Näitä kehyksiä pitääkin hankkia pikkuhiljaa lisää:)
Tää kulmanurkka on kyllä täysin arvoitus, jotenkin näen tässä sieluni silmin kulmatakan....;)Sohvan yläpuolinen seinäkin on vielä ?-merkki, jotenkin tuossa voisi olla iso peili....tää ei ihan nappaa omakseen....vaikeeta tää pilkun viilaus!!!
Ja nämä verhonipsut saa varmaan maalauksen ylleen....pilkulleen juuh:))


Taidan seuraavaksi liimailla näitä kukkaruukun pintaan tai vain siihen yläosaan....Toinen kranssi päätyi ruukun kaveriksi.


Neljäs ja isoin matkalaukku päätyi postipojan tuomana tänne viime viikolla. On siis tuo alin ja nyt on pino täynnä.


Mä vanhenen viikon päästä ja tämä maljakko täyttyy silloin valkoisista ruusuista, vinkki vinkki :D

Tässä olikin kuvia teille koko viikoksi, mulla ois edessä neljä työpäivää ja sitten koittaa kaivattu talviloma:) Ja juu askartelen taas...mihin sitä mukamas kotoa lähtis?

Anne-Mari

1 kommentti: