tiistai 28. huhtikuuta 2015

Pelastusrengas

Moro!

Päivän tuunaus loppuun asti, oli ostetun pelastusrenkaan kaunistaminen.

Renkaassa oli siniset raidat ja ne peitin ruskealla narulla, jota piti hakea paikallisesta pikkuputiikista. Narukin loppui kesken ja se vasta jurppii, kun jää homma kesken. Ja täällä cityssä on niin kiva pitää maanantaisin kaupat kiinni!!

No tänään se valmistui ja tulikin kiva:)

Makkariin löytyi ihana valokuvakehys Kärkkäiseltä. Taas yllätyin sitä kokoa, mutta parempi että olikin iso, laitoin nyt tuon ruorin/kärrynpyörän syrjään. Tosin se tulee esille, kunhan tässä taas saa selkoa miten mööbelit lopulta sijoituu. Mona Lisakin saa mennä virnuilemaan vaikkapa varastoon!

Nyt pidän pienen/suuren blogitauon. Laittelen kaikessa rauhassa paikkoja kuntoon, ja palaan ruudun äärelle kun on jotain näytettävää. Sekään ei ole poissuljettu juttu palaanko ollenkaan? Mutta infoan kumminkin mitä täällä tapahtuu, tai tapahtuuko mitään.

Oikein hyvää Vappua ja Ihanaa Toukokuuta jo etukäteen <3


Kehys on niin RM-tyylinen...kaikki kopioi toinen toistaan...Noi sukset nurkassa!! Vai tuunaanko ne vesisuksiksi?? :DHeitä minulle pelastusrengas....

Omaa tuotantoa...kranssi ja tuikku.

Voikaahan hyvin!

Anne-Mari

6 kommenttia:

 1. Rio ohoi....♪♫ Tuleepas tuosta biisistä mukavia muistoja mieleen ☺

  Hienoja tuunauksia!

  Palaillaan(han) !?

  VastaaPoista
 2. Aurinkoisia kevätpäiviä! Palaathan???

  VastaaPoista
 3. Älä edes mieti, että et enää palaisi!!!!
  Mukavaa Vappua sinulle♥

  VastaaPoista
 4. Oho no nythän täällä tuli ylläripostaus vastaan!!! Onneks meillä on se oma salainen kohtauspaikka.. ;) mut joo, en ole siis ehtinyt matkaasi joulun jälkeen juuri ollenkaan ja nyt olen kahlannut lukulistaani urakalla. Minulla on sinultakin monta rästipostausta, jotka lähtden nautiskelemaan nyt! #iso moiskaus#

  VastaaPoista
 5. Ihanan raikkaan merellistä!! Kiva tuli pelastusrenkaasta ja kranssi on aivan ihana! Toivottavasti kuullaan susta vielä!?!? Mutta iloista kevättä sinulle joka tapauksessa :)

  VastaaPoista
 6. Heips ihana Tuunaja, täällä sitä ollaan piiitkästä aikaa, kiva kun tulit!
  Minulla aika menee ulkosalla, niin ettei sitä siellä huomaakaan nimittäin ajan kulua. Sinulla on tyyli muuttunut ja tuosta pelastusrenkaasta tuli tosi kaunis. Aivan super hyvä! Kiva idea!
  Samoin merellinen kranssi tuikkunineen.
  Olen huomannut, että koskaan ei pidä sanoa ei, sillä eihän se kuitenkaan pidä paikkansa:)) eihän Anne-Mari<3
  Heitin Sinulle pelastusrenkaan…

  Ihanaa Toukokuun jatkoa, voi hyvin<3

  VastaaPoista