sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Kitchen...

pieni sellainen. Ihan toimiva, mutta laskutilaa sais olla joka puolella!!
Kolme mahtuu pienen pöydän ympärille syömään, neljäskin. Välillä on laitettu pöytä olohuoneen puolelle, jotta ois vähän enempi tilaa. Nyt kun tyttärenpoika tarvitsee oman tuolin, on tullut hiukan ahdas ruokailuhetki. Lämmin, mutta tiivis sellainen:) Jouluna taas ollaan tiiviisti yhdessä:)
Ainoa harmi on se, kun niin mielellään tekisin pöytäkattauksia, kukat, kynttilät, muut koristeet....nyt saa tyytyä siihen, että lautaset ja juomalasit mahtuu pöydälle! No perhe ja yhteinen ruokailuhetki ovat silti parasta!!


....................................................................................................................................................................Ja aikaisemmista postauksesta tutut laatikonnupit löysi paikkansa. Eivät päässeet olohuoneen kaappiin, minne niitä kaavailin, mutta olkoot nyt eteisen laatikostossa. Kolme ylintä laatikkoa saivat kauniit nupit:)
Aina jotain pientä tapahtuu pikkuisessa Villassa:)
Hyvää isänpäivänjatkoa<3

4 kommenttia:

 1. Kaunis viihtyisä kööki<3

  Oikein mukavaa alkavaa viikkoa<3

  VastaaPoista
 2. * Arja: Kiitoksia, onhan se keittiö kodin <3

  VastaaPoista
 3. Paljon kaunista tässä luonasi katselen ja olen minä nähnyt, kun Italialaiset ruokailivat pienen pöydän ääressä ja iloisempaa näkyä en ole nähnyt, tais olla hiukan isompi pöytä, mutta kymmenen henkilöä siinä nauttivat ja nauroivat.
  Itse aikoinaan ehdotin miehelle, että otetaan sisäovi pois ja laitetaan pöydän päälle, niin saadaan enempi tilaa..noh ei niin kyllä sit tehty.
  Pienessä pöydässä on sekin hyvä puoli, että jää sitten enemmän tilaa muuten, aatteles jos ois valtava huoneen kokoinen pöytä, kun sitä ei ihan aina tarvitse eikä ihan joka kertakaan.

  Nautitaan pienistä hetkistä ja kauniista tavaroista ja tietty rakkaista pöydän ääressä.

  VastaaPoista
 4. * Sirkka: Kyllä meistä saa italiaisia myös...juttua ja naurua piisaa:)) Ja se seura tässä on pääasia, tunnelmoida voi niin monin eri tavoin. Nautiskellaan!!

  VastaaPoista