keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Lupaamani

Ikean ostokset. Pienet sellaiset, nyt ei ostella huonekaluja vaikka siellä olisikin vaikka mitä ihanuuksia!! Joskus kylläkin mun kirjahylly vaihtuu erilliseen tv-tasoon ja vitriinikaappiin! Mutta kun noita rahareikiä on (kasvava ja kuluttava murrosikäinen poika) on vaan pakko siirtää haaveet vielä hiukan kauemmaksi tulevaisuuteen. Ja kun kerran vanha kirjahylly ei ole nyt niin laho, niin olkoot!
Oikeastaan on ihan hyvä, ettei kaikkea saa mitä tahtoo (minä-äiti myös)...mistä sitä sitten haaveilisi?


Ikeasta löytyi Vintage-kortteja ja niistä pari pääsi kehyksiin (kehykset samaisesta paikasta), pitsinen suojaruukku myös sieltä.
Ihmettelin äsken missä muut kuvaamani tavarat on, mutta ostokset sisälsi lahjapaperia, joulukoristeita, lisää näitä postikortteja ja toinenkin suojaruukku! Ja oli sellainen iso sininen Ikea-kassi kun sieltä lähdin?
Jotkut ihmettelevät minulle, minne kaikki ostamani tavarat mahtuu?? No mahtuu näköjään, kun nyt niitä en löydä edes! Enkä ole kuviakaan ottanut - mutta en nyt joulukuosista paperia ruvennut kuvaamaan..:)

Että sellaista! Sisko toi kirpparilta toisen vitriinikehyksen, joten on mietinnässä millaisen nyt teen. Edellinen postaus huom!

Tässä vielä kuvaa siitä edullisesta Just-Cola-kyltistä...kyllä se paikkansa löysi:)
Kuvassa lähes kaikki tavarat on kirppiksestä, paitsi valkoinen kannu ja purkissa olevat aterimet. Kello on todellinen löytö kolmen euron hintaan!

Hei taas!

6 kommenttia:

 1. Ihana asetelma vaakan päällä:-))
  Mukavaa keskiviikko iltaa<3

  VastaaPoista
 2. Ihania juttuja blogissasi, jäin koukkuun :)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa viikonloppua ja kyllä vaan noista kirpparilöydöistä tulee hyvä mieli :)

  VastaaPoista
 4. Totta kerrot kaikkea ei voi saada eikä tarvitsekaan ja sitten kun maku muuttuu niin taas ois luovuttava joistain, ellei sitten aina vaan vaihtuis kotikin suurempaan!
  Minä kävin eilen kirppiksellä ja et voi uskoa en ostanut sieltä yhtään mitään...ei normaalia, mutta kyllä oli hyvä mieli, tein sen!
  Kävelin sinne kuutisen kilometriä rakkaani kanssa,Rosan ja ai että hyppelehdin ilosta, kun ulos tulin!
  Hyvä ovat sinun ostoksesi ja pidän näistä kuvistasi joita katsoin kauan, kaunista<3

  VastaaPoista
 5. * Arja: Kiitos, siinä ei asetelma ole paljon muuttunut...

  * Villa Olivia: kiva juttu:) vuoronvieraissa:))

  * Nina: Kiitoksia:)

  * Ainosofia: kirppislöydöt on parasta!

  * Sirkka: Aina ei löydy, eikä aina ole sellaista fiilistä...mutta joskus jo ovella huomaan, että joku "roska / aarre" siellä odottaa poimijaa:) Kiitos kehuista:) Rosa on ihana karvaturri<3

  VastaaPoista