torstai 9. elokuuta 2012

Tavarataivas

Pitänee laittaa teille jotakin vaaleanpunaista tulemaan, samalla näytän mihin asti mun keräily harrastukseni on kiivennyt.
Kun ei kaappeihin mahu, laitetaan kattohärpäke asialle:))Emalimukeja ostan kun kohdalle osuu se oikea. . .Kakkuvuokia on kertynyt oiva pino.Mä saan huoletta hääriä keittiössä, ei osu siivilät päähän, mutta 16-vee pojalta pääsee välillä ärräpäitä;) Mokomia härveleitä jokapaikassa tiellä. . .?Suloiset pastellisävyiset pikkuliinat löytyi tietty kirppikseltä<3


Ja teippimania on iskenyt tähän taloon kanssa. Kaapin yksi reuna sai sydämellistä vaaleanpunaista teippiä<3 Ja kaksi pikkuista pikaria, ruusukuvioista löytyi kanssa kirppismaailmasta.
Pikkuruinen Madonna vartioi löytöjäni.

Hyvää viikonloppua kaikille, itse pakerran töissä, onkin nyt huilattu pari päivää, joten jaksaa taas. Nyt lehtien pariin rentoutumaan;))

T:Anne-Mari

7 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. Sinulla ei ole yhtään liikaa tavaraa. Vielä voi ostaa vähän lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes...;) Varmasti ostelen kun sopivia kohdalle sattuu:))

   Poista
 2. Todellakin tavarataivas ...ja ihana sellainen...:)

  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 3. ounou mitä kaikkee ihanaa aarretta sulla on kaapit ja kattohärpäkkeet täynnä! noi vaan jokainen mun mielestä kuuluu just sinne! :)

  VastaaPoista
 4. Tykkään oikein kovasti, johtuen varmaan ihan siitä että itsekin olen samanlainen tavarankerääjä,kaikki nurkat täynnä mutta lisää aina mahtuu :)

  VastaaPoista