keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Järjestys se olla pittää. . .

vaikka huonokin;)

Moi, vapaa päivän ajankuluksi laitettiin Jeannen lehdet ojennukseen. Ja taas pitäis päästä Ikeaan. . . lisää lehtikoteloita, kiitos;)

Vanhemmista Jeannen lehdista raaskisin leikkaa kuvat kotelon kylkiin. Vuoden 09 ja -10 lehdet tarvitsee kuitenkin kanssa arvoisensa paikan.

Näistä ei raaski luopua, mutta vanhemmista saa mukavia kuvia esim. synttärikortteja varten. Meinaa maksaa ne aidotkin Jeannen-kortit muutaman euron jos ei enemmänkin.


Sitten voisikin siirtyä niitä kortteja askartelemaan :)

T:Anne-Mari

5 kommenttia:

 1. Noin nättejä lehtikoteloita voi jo itsessään pitää esillä! Olet kyllä jaksava, kaksivä ja taitava tuunailija :-)

  VastaaPoista
 2. Kauniit,kauniit kotelot,uudet kodit uusille Jeanne-lehdille.Ajattelin,että mitä lehtiä alkaisi lukemaan/ostamaan kun maalaisunelmia ja toivekoti loppuivat.Tuo Jeanne on oikeastaan ainoa mikä kiinnostaa, sitä kun olen ostanut koko sen julkaisun ajan joka numeron.Hyvä uutinen on sen suomenkieliset uudet numerot.Jään odottamaan mitä ihanuuksia tuunaat sitten lomalla.


  Leilukka

  VastaaPoista
 3. Rouva Kivitikka: Noh noh...joskus inspiraatio iskee ja joskus taas ei keksi yhtikäs mitään...

  Arja: Kiitos<3

  Leilukka: Joo on se hyvä uutinen kun Jeanne ilmestyy suomen kielellä! Kunhan joskus tilaa on, lehtikotelot on nätisti rivissä ja ei tarvitse kaapin uumeniin unohtaa. Lomallani jotain pientä...isommat kirpputorit kutsuu ainaskin. Poika kiikutti kenkälaatikoita näytille, että mitäs näistä....nyt tekis mieli päällystää ne, kunhan löytyy sähäkkää paperia niihin, mustavalkoista sällille ja romanttista mulle:))

  VastaaPoista
 4. Kauniita, ihania ovat!
  Minäkin olen ostanut Ikeasta noita lehtikoteloita, mutta eivät ole noin kauniita kuin sinun koristelemasi. Ovat niitä perusvalkoisia.

  VastaaPoista