keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Tunnustus ja tunnustuksia jälleen

Hei,

ja kiitos Marrulle Tunnustuksesta.

Tämä pitää jakaa viidelle blogille, jolla on alle 200 lukijaa. Nyt kun nämä tutut tunnustukset pyörii "pienissä piireissä", ole hyvä ja nappaa Sinä, jolla on blogi ja lukijoita tuo alle 200.

Olen saanut myös kysymyksiä Elämää Onnenpähkinässä blogista ja Kiitos tästäkin. Itse olen vain tosi huono keksimään kysymyksiä ja varsinkin keksimään niitä yhtätoista blogia, joille pitää taas laittaa etiäpäin tämäkin juttu. Mutta voin vastata mielihyvin kysymyksiin, joita annoit:

1. Miksi kirjoitat blogia?

- ihan harrastuksen vuoksi. Päätin kokeilla yhtenä päivänä, mitä tumpelo koneenkäyttäjä osaa, vai osaako jotain. Valokuvaus on kivaa myöskin ja onhan se mukavaa jakaa kuvia kanssasisarille joita tämä hömpötys yhdistää;))

2. Paljonko bloggaus vie aikaasi?

- välillä liiankin paljon. Varsinkin nämä kysymykset ja vastaukset;)) Mutta harrastuksen vuoksi tämäkin juttu. Ja mahtaako tästä päästä irtikään-jos haluaisi?

3. Mitä omaa luonteenpiirrettä arvostat eniten?

- huumoria:D Sillä(kin) pärjää missä vain.

4. Harjoitatko hyväntekeväisyyttä?

- No silloin kun 2x vuodessa istun kirkonpenkissä, kolehtiin sujahtaa kolikot. Veteraanit, SPR keräykset kauppojen ovensuussa saa kolikot, jos olisin rikas saisi Elämä lapsille-keräys tuntuvan potin ja eläinyhdistys..
Silloin tällöin pientä: arkipäivässä voin auttaa ihan muuten vain auttamalla vanhusta rolliksen kanssa tienyli varsinkin nyt kun on lumipenkkoja ym jääkokkareita jokapuolella. . .

5. Käytätkö koruja?

-arkena töissä pidän erilaisia korviksia, kaulakoru roikkuu aina-varsinkin nyt kun pukki sen toi<3
Arkena kun en ole töissä sormessa on Millenium-sormus Kalevalta muistona liki 13-vuotta sitten saatu lahja, Nomination rannekoru on aika usein matkassa mukana.

6. Vierailetko sukulaistesi luona?

- suku suku on sen verran matkanpäässä ettenpä oikeastaan käy. Sisarukset sekä äitimuori, niillä mennään ja tullaan;)

7. Tiedätkö miten kukin shakkinappula siirtyy?

- EN! Pitäiskikö tietää??

8. Oletko saanut ylinopeussakkoja?

- EN! Eipä ole ajokorttia edes....fillarilla jos saan tulevaisuudessa, se voi liittyä ehkä tulevaan kypäräpakkoon? Punaisia päin en kävele tai aja, paitsi aamu kuuden aikaan viikonloppuisin...silloin ei liiku kukaan paitsi meikäläinen......silloinkin varovasti.

9. Milloin kävit teatterissa?

-Marraskuussa. Linnateatterissa katsomassa kalsarimiehiä:D Vieläkin naurattaa kun muistelee....

10. Toivoisitko joskus olevasi joku muu?

-Tosi harvoin. Lapsena ehkä olisi pitänyt olla prinsessa, julkkis ym ym. Mä oon mä!

11. Hyväksytkö turkikset?

-....öööjuuh....tosin mulle ei kelpaisi aito turkis päälle eikä tekoturkiskaan. Mutta voihan sarvipäät....niitä kalloja nyt näkee mun seinillä ja miehen seinillä nahkoja myöten....joten sillai en hyljeksi. Turkiksista kysymys koski kylläkin.....hyväksyn joo. En ymmärrä kylläkään turkisiskuja!?


Siinä ne taas kerran. Ottakaa mukaan kuka haluaa. Mä olen tosi tylsä tyyppi, kun en keksi viittä blogia tälle sydämen saajalle ja saati yhtätoista blogia uusille kysymyksille......Terkuin:
Anne-Mari6 kommenttia:

 1. Olipas mukavat kysymyskset ja vastaukset...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli. Olen vain niin laiska laittamaan etiäpäin että hävettää:(

   Poista
 2. Moi! Minäkin sinulle haasteen heitin juuri äsken..ja nyt vasta tämän päivän päivityksesi luin:) Käy katsomassa vanhankaakelitakantalossa-blogista. Ja vastailet jos ehdit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kurkkimassa;) Koitan vastailla jossain vaiheessa....Kiitos!

   Poista