keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Vintage Heart

Heipä hei,

meikäläinen turhautuu, kun katselee mökkinsä seiniä. Noro jätti viskibasso-äänen, lihassäryt ja takovan päänsäryn, mistä mun migreeni ei tykkää- eli sit etoo, kuvottaa, väsyttää ja miten sen nyt sanoisi kauniisti no harmittaa!!!

Selkä märkänä hiukankin kun liikkuu, mutta mä en jaksa vain maata, istumisesta tulee pukamat, seisomisesta huimaa, joten teen sitten kaikkea sopivasti, huumori mielellä sanottuna. Saikkua on viikonloppuun!!

Löhöasennossa, taas mietin ja ihmettelin mitä Voisi tehdä. Netti pelasti (taas). Otin siis pitsinpalat esille, leikkasin pari palaa sydämen muotoon ja HEI yhtäaikaa (mun käsityöopettaja olisi yhtenä ?-merkkinä tästä suorituksesta), harsin palat kiinni, tein etupalaan taas sydämen näköisen aukon ja täytin meriheinällä. Ja kas mun Vintage Dream Heart-mikä lie on valmis. Koristeeksi laitoin medaljonki riipuksen, nauhaa sekä helminauhaa......... aika söpö vaikka ite kehun.


Mä voisin kans tehtailla kaikennäköistä täällä mökissäni, olisin iso harrastehuone missä saisi sotkea ihan rauhassa. Täällä saa heti raivata ja tavaraa kertyy huojuvat pinot kun johonkin askareeseen tartun. Älppäri-kulhotkin on nyt tossa vieressä....mutta niille on uusi koti jo tiedossa;)


Terkuin:Anne-Mari

7 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista!
  Kipeänä ollessa tuntuu sille, että seinät kaatuvat päälle...

  VastaaPoista
 2. Ihanan sydän!
  Voi kun voisikin niin askarrella ja ommella, että kaikki vois jättää lopetellessa ihan siihen vaan... ja seuraavalla kertaa ois niin helppoo taas jatkaa :))

  VastaaPoista
 3. Toosi hieno - jos jotain pahaa sairastamisessa niin jotain hyvääkin - tulee esim. tehtyä tuollaisia kauniita asioita.. Kaunis!

  VastaaPoista
 4. Noro on ikävä sairaus, nyt vain nestetankkausta ja suoloja nassuun.Natriumit on varmaan melko alhaalla :/

  Ihana ♥. En mä vaan osaa tollasta terveenäkään :)

  VastaaPoista
 5. No jopas kiva idea, kaikkea sitä puolikuntoisena keksii :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista!! Puolikuntoisena sitä vasta keksiikin:D

  Tauti on poistunut, terveinä taas;))

  VastaaPoista