lauantai 29. kesäkuuta 2013

Torso

Hyvää lauantaita kaikille:)

Eiliseltä Turun kierrokselta jäi käteeni tällainen puinen torso. Oi jospa saisin sellasen itseni pituisen vanhan torson huoneen nurkkaan<3

Nyt ihailen tätä 35 senttistä mallikappaletta.

Tälle ei tarvinnut tehdä yhtään mitään. Kiedoin vain pitsin harteille ja pikkuisen rukousristi-korun kaulakoruksi. Pitsin laitoin kakspuolisella teipillä kiinni, jos kyllästyy saan pois.

Muuten ostoskoriin pääsi mukaan: vanha raastin (yllätys?), aterimia, myös hopeisia mm. leikkelehaarukka ja kahvilusikka, hopeoitu kastikauhakin....siitä olis kiva vääntää jonkinmoinen kynttilänjalka siis seinämallinen.....kattoo ny mitä keksii. Ja kaksi kappaletta vanhoja karttoja, ai että mä tykkään niistä. Joskus pääsevät tauluksi, yhdessä on vanha Irlanti ja toinen kuvaa Englantia, vuosiluku oli n. 1920. Ja pyydettiin 2,- kipale mikä ei ole paha hinta!

Koska en edelleenkään omista terriiniä (soppakulhoa) ostin sinne päin olevan valkoisen astian joka tarvitsee kylkeensä jotain ja tietty kasvin.

Mutta nyt kuvassa poseeraa neljän euron Lady:
Jatketaan viikonlopun viettoa, kaikille mukavaa sellaista!

Mun täytyy hakea kipaista leipää taloon, kukahan ne on syönyt kaikki?

Anne-Mari

6 kommenttia:

 1. Tuollaisia torsoja olen ihanillut monessa blogsiissa, mutta itselläni ei tuollaista ole...viellä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin vielä....yhden tein jo aikasemminkin korutorsosta, liimailin servettiä pintaan. Olen julkaissut sen joskus täällä blogissa;)

   Poista
 2. Ihana torso, itse haluaisin myös ja se onkin hankintalistalla :)

  VastaaPoista
 3. Sinulla on kyllä aikamoinen kirppissilmä!
  Asetelmiasi on ilo katsella.
  P.s. mökkiyhteydet pätkii, tätäkin kommenttia kirjoitin monta kertaa, kummasti juttu lyhenee, kun monesti saman stoorin naputtelee....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu turhautuu....joskus ei mene läpi varsinkin jos osuu laittamaan yhtäaikaa viestiä jonkun kanssa. Joo, haukan katse silmäilee yleissilmäyksen ja kiinnostavin kasa sitten pengotaan;)

   Poista