keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Sininen hetki

Heippa!

Täällä on vietetty kuumaa päivää:) Ah, mikä nautinto tosiaan, hiukan tossa imuroin ja tiskasin kun Murunen lähti kotiinsa, ja jollei päivällä hiki virrannut niin nytten!

Tietenkin huomenna paukkuu ja sataa oikein olan takaa kun pitäis mennä iltatorille, mutta katsotaan-taidan mennä vaikka satais akkoja taivaalta?!

Tiistaina lähdettiin piknig-risteilylle siskon kanssa, mukana meitin lapsenlapset. Ja reissu meni niin hienosti että uskaltaa lähteä uudelleenkin. Mitään itkupotkuraivareita ei saanut kukaan, varsinkin kun ajattelee ja menossa oli kaksi kolme-vuotiasta ja kohtapuolin viisivuotias tenavat.

Maanantaina ehdin käväistä kirppiksellä ja tänään kanssa pikku-ukon kanssa, saaliina taas vanha kakkuvuoka jonka sudin tälläkertaa valkoiseksi, pari pikkuista kastelukannua koristeeksi, ja ronttinkinen tarjotin jonka kanssa suhutan valkoiseksi ja jospa saa sabloona koristeen keskelle, tähtimallia?? Katsotaan vaan koska kerkeen maalailemaan....viikko menee niin nopeaan tahtiin että hirvittää.

Laitan nyt muutaman saaristokuvan ja ihkun nannapurkin jonka ostin taxfreestä, toffeista en niin välitä, mutta purkki oli pakko saada;)

ja sitten hiukan merellistä sisustusta....pantassa olleet simpukat kiinnostaa taas;)

Ja koristelinnut!
Passaa niin hyvin todella harvoin käytettyihin sinisten kahvikuppien kanssa


Sinooperista ostin vartavasten simpukoita, kohta varmaan näitäkin kuumaliimailen joka kehykseen?

Ja loma jatkukoon:

Anne-Mari

8 kommenttia:

 1. Meilläkin oli ajatuksessa lähteä huomenna iltatorille ...Saloon, sinne varmasti sinakin olet menossa...:)
  Hienot linnut ja kuppi on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinneppä juuri, kunhan ei satais just silloin taikka ukkostaisi....

   Poista
 2. Mukavan kuulloinen reissu teillä ollut!
  Ihanaa rentoa loman jatkoa! :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä kuulla, että risteily sujui leppoisasti ja kaikilla oli mukavaa!
  Taitaa olla ukkosta ilmassa, kun on todella lämmintä.
  Toffee purkki on kyllä maukkaan näköinen todella sievä sinikukallinen ja ainahan sisällön voi siitä tarjoilla ystäville.

  Mukavaa loman jatkoa<3

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Nämä on sellaiset että monesti jo olen laittamassa näitä kirppikselle, mutta sitten en raaski, vaikka halvat sellaset ovatkin. Sopii ainakin pojan juhlia järjestellessä:)

   Poista