sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Potpourri

Hyvää Sunnuntaita:)

Juu en ole kerinnyt kirjoittamaan tavuakaan tänne, teitin blogeja olen selaillut läpi vauhdilla. Joillekkin on jäänyt tassunjälki käynnistä, joillekkin taas ei. Sori kaverit!

Nyt on oltu työmaalla taas tyyliin everyday, huomenna on yksi vapaa....ja tämänkin julkaisun jälkeen kipaisen hakemaan Murusen tänne Mummulaan. Pikkuherra kaipaa yökylään, joten nyt on otettava. Koko syysviikko ollaan taas työmaalla.

Onneksi tuleva viikonloppu on vapaata, silloin vietän ns. omaa aikaa. Tyyliin hyppään ainaskin bussiin ja huristan Turkuuseen pitkästä aikaa. Mitään en ole hakemassa, jospa vain kuljeskelisi ja kiertelisi katuja ylös ja alas ja poikkeasi jossain syömässä ja iltapäivällä bussilla kotio. Kuulostaako ihan relax;)?

No tässä on meikäläiselle tullut totaalinen tavaraähky. Paljon olen myynnyt ja paljon on vielä myymättä. Uskotteko että ne tikkaatkin meni myyntiin??? Ei ne tänne sopinut, en tottunut. Ja kaikenlisäksi tahtoo jotain aivan muuta. Vaikka sitten niistä perunalaatikoista!!

Joo, mutta vielä tykkään romantiikasta<3 Ja tällä kertaa kun yritin pelastaa ne mun ruususaippuan terälehdet huom! HOKSASIN laittaa ne vanhoihin leivosvuokiin:D Jep, tulikin kiva tuoksusetti olkkariin. Hento ruususaippuan tuoksu käy välillä nenuun......

Ja tämä uudistus on ilmainen (mitä nyt joskus on pari ekeä näihin laittanut;))Kolme vuokaa saippuaterälehtineen <3
Mukavaa viikonalkua! Riennän nyt hakemaan sitä jätkänpätkää tänne....päästään paukuttamaan popcorneja ehtoolla;)

Terkuin: Anne-Mari

2 kommenttia:

 1. Mitä tämä bloggeri taas temppuilee???
  No, otetaampa uusiksi:
  Sinulla onkin sitten mukava ilta tiedossa. Nuo ruusut ovat kauniita tuossa.
  Ja olit sitten lehden sivullekkin päässyt...:)

  VastaaPoista
 2. :)) Jebou, minä ja kuumat aaltoni juuh;)
  Täällä mennään nyt tutimaan......

  VastaaPoista