keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Pienet soittimet

Heippa!

Nyt en mainitse sanaa kiirus....mutta joo, kuvaamiset ja tekemiset ovat olleet hiukan jumissa. Paitsi nyt. Tällä hetkellä pellillä kuivuu uudet askareet, kartonki ja tapetinpalat taipuu vihdoin ja viimein tähtisakaran muotoihin - muutamat koevedot meni ärräpäiden myöten roskiin!!
Siis tällänen vehnäletti mitään tajua vaikka olisi millaset kuvat vieressä. Mutta nyt selkis! Tosin teen oman kaavan mukaan-mut haittaax se?

Kuvia ei vielä tuu näistä tähdistä, vaan kun kaappeja kaivoin löysin ihanat pikku soittimet. Hetken jo luulin, että suhumaali käy ja maalaan ne valk.....no nyt tuijotan näitä alkuperävärisen näköisenä elikkä kultaisina<3

Ajatuksissa oli pukea valkoinen kuusi tänävuonna mustaan ja hopeaan. Nyt mietin jospa kuusenoksat kantavatkin valkoista, hopeaa, kristallia, ja näitä soittimia??

No sen näkee sitten lähempänä joulua:))

Klikkaa kuvat suuremmiksi;)
Kauniit paperipussit löysin paikallisesta Tunnelmapuodin askartelunurkasta. Hiukan niitä(kin) piti lisä koristella.


Pellillä kuivumassa tulevat tärkätyt pitsiliinat, töttörö ja parin purkin päällä isommat liinat muokkautuu pitsikulhoiksi.


Näissä menee muutama vuorokausi.

Keittiö on niin kaaos kuin vain voi olla jo valmiiksi. Perjantaina saapuu pikku-ukko Mummolaan ja meillä on ohjelmassa taikataikinan tekoa perjantaina ja koristelua lauantaina, tonttu piipahtaa kylässä ja sunnuntaina mennään joulumarkkinoille. Huisin kivaa!! Jo vanhakin nuortuu;)

Terkuin: Anne-Mari

P.S: Tervetuloa uudet lukijat<3
8 kommenttia:

 1. Tuo pitsiliina juttu onkin hieno...taidan kokeilla...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmanmuuta:)) Ei malta odottaa että näen valmiin version.

   Poista
 2. Aivan ihania nuo pikku soittimet!!! Minäkin tahtoisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin että kuinkahan monta vuotta nämä ovat olleet joulukrääsä-laatikossa, no monta vuotta. Nyt taas kelpaavat esille;)

   Poista
 3. Niin suloisia nuo pienet soittimet!! Ja tällä kertaa jopa minun ( :D ) täytyy todeta,että älä maalaa valkoiseksi. Ovat ihana just noin :)

  VastaaPoista
 4. Aah, ihanat pikku soittimet! <3 Parempi minunkin mielestä ton värisinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidetään väri näin, minustakin kulta näyttää hyvälle<3

   Poista