maanantai 29. syyskuuta 2014

Jotakin punaista

Moikkelis!

Tässä töissä tuli puheeksi omat kotimme ja näytin yhdelle nuorelle kännykästäni kuvia minun huushollista. Oi...ihana....onpa nätti....tollaista mäkin haluaisin.....sitten kysyi onko mun kodissa mitään värikästä? No naureskellen sanoin, ettei taida olla, paitsi minä itse:D Koti ei tarvitse väriä kun minä täällä räiskyn;)

Mutta tuli sitä väriä. Tänään kaipasin jotain....punaista! Kun mun GG-astia on niin vajavainen, omistan vain parit punapilkulliset mukit, niin tässä ei näy nyt mitään uusinta uutta GG:tä. Ja onhan mulla monet punaiset kahvipurkit hyllyssä.

Toiseen kahvipurkkiin pääsi ulkoa napattu lankaköynnös. Niin tuuhea, ettei vaakaa näy. Toistaiseksi!

Vaikka vannonkin vaalean väristyksen nimeen ja ihan muihin koriste-esineisiin, kuin esim. savikukkoihin, niin nekin otin esille. Onhan mulla tuo kukkokiekuu julistekkin keittiön kaapin ovessa. Ja niin vain ilme piristyi:) kuten oli tarkoituskin.

Kohta saa punastua oikein kunnolla jos niin tahtoo....tuleehan sieltä J vastaan muutaman kuukauden kuluttua. Enkä suostu  J sanaa sanomaan ääneen, kun heti älähdetään, että herranjestas...nyt alko vasta syksy:DD











Kylläpä piristi:)

Mukavaa viikkoa kaikille!

Anne-Mari

9 kommenttia:

 1. hetken ehdin ajatella, mikä J....:)

  VastaaPoista
 2. Kyllä siinä punaisessa on jotain mielettömän kaunista ja juuri köökissä 💕

  VastaaPoista
 3. Juurikin sopivan pisara tuota punaista, lupaus J:stä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pisara vain...oikeasta J:sta tulee kumminkin valkoinen (ainakin sisällä;))

   Poista
 4. Mukavasti tuo pirteyttä ja mieleen j...n lähestymisen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna jo voi aatella, että enskuussa vois pitää pikku J:t:))

   Poista
 5. Arvaa mitä? Mä virittelin eilen jo Walter&Co:n talolyhdyt paraatipaikalle (valot sinne sisään vielä etsinnässä) ja muutaman tuikkuasetelman ja yhden ison paperitähden (tosin ilman valoa)...mies tuli aamulla töistä kotiin ja mä vaan et huomaatko, vähän järjestelin? Joo, ompa J:nen tunnelma... =D =D =D

  VastaaPoista