torstai 25. syyskuuta 2014

Lipastojen vaihto

Tervehdys kaikille!

Vissiin jo mainitsinkin, että makkarin valkoinen lipasto lähti tyttärelle ja sieltä päin tuli takaisin perintölipasto, joka on ollutkin tällä ennen.

Ennen tuo vanhus oli pianon tilalla ja kun sen osto tuli ex-tempore, lipasto lähti tyttärelle hoiviin.

Ja sitten jo sanottiinkin, ettei takas tule. Mutta tuli kummiskin.

Itse ehdotin ja nyt on molemmat tyytyväisiä:))

Paitsi....makuuhuone kaipaa seinälle jotain......ehkäpä iso peili olisi ratkaisu tähän "ongelmaan"?

Ja kun lipasto on tumma ja sellasena myös pysyy, olen hiukka hukassa...hmm......

Mitäs TE tuumitte kuvien perusteella???? Vinkkejä otan vastaan!


Tässä on todellakin väliaikais-sommitelma!!! Seinä....huh!

Eikös seinälle istuis sellainen iso peili hopeakehyksineen??? Mittaa olisi lipaston verran?Ikkunan alta löytyy nyt myös arkkupöytäni. Ja jos laittaa valkoisen peililipaston päältä tuon kynttilänjalkahärpäkkeen tumman lipaston päälle? (komia olisi, varsinkin jos se peili juttu olisi seinällä).Edna ei sano juuta eikä jaata mun probleemalle....mallailee uuden huivini kanssa. Söpönen pitsinen harmaasävyinen huivi lähti parilla eurolla Tokmannilta!!

Tällaista täällä pohditaan!

Nyt lähden elokuviin katsomaan Mielensäpahoittajaa, heippatirallaa toivoo:

Anne-Mari

6 kommenttia:

 1. Joo, ehdottomasti suuri peili tuohon ja eteen sitten tuo kynttilänjalka, niin oih, mikä upea kokonaisuus siitä tuleekaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä:) Olen samaa mieltä. Piti saada vain vertaistukea <3

   Poista
  2. En laittaisi peiliä vaan jotain värillistä... joku seinävaate tai taulu missä jotain vaaleaa. Samoin senkille vaikka virkattu liina tuomaan pehmeyttä. Minun silmääni noissa kuvissa on liikaa tavaraa... tulee levoton vaikutelma. Joku väri ja tekstiili siis keventäisi ja pehmentäisi.
   - Sanoin mitä ajattelin kun kerran mielipidettä kysyit. :)

   Poista
  3. Hyvä saa sanoa, mielipidettä tässä kysyinkin:) Värillistä ei tule kun en tykkää, liinaa voin kokeilla senkinpäälle, se jo siinä kerran olikin. Tavaraa karsin, tähän tulee vain kynttiläjalkoja. Seinältä lähtee pois helmitaulut ym. katselen ajankanssa.

   Poista
 2. Voi miten paljon kivoja postauksia täältä löytyikään kun en ole oikein ehtinyt kunnolla muitten blogeihin. Voi sellainen vanha ranskalainen kaminapeili olisi ihana tuossa tai sitten kapea, pitkä hylly jolle voisi tehdä vaihtuvia asetelmia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muuten olisi! Sekin olisi aika hauska juttu, jos olisi seinä erillaisia peilejä täynnä, tosin sitten mun makkari menee naurutaloksi:D
   Mut sitä isoa peiliä mä nyt mietin ja se sais olla tyyliin vasta jouluksi valmista.

   Poista