perjantai 17. lokakuuta 2014

Tähtivalot

Moi taas,

Ellos-paketin myötä saapui kaivattu tähtivalo-sarja<3

Oi, se on ihana! Jo kuvastossa näytti niin upealta, että pakko se oli saada. Hintakin n. 15-16€, joten ei tarvinnut pohtia senkään vertaan kannattaako tilata vai ei;)

Ripustin ne nyt keittiön kulmakaapin koristeeksi, mutta kun ovat patterivalot, nämäkin saa laitettua minne vaan. Voivat jouluna koristaa esim. keittiön ikkunaa vasten nojavaa ikkunakehystä?

Tähdet ovat valkoiset ja rosoiset, pituutta 2 m ja led-lamppuja 16 kpl.


Ei nämä tähdet jää ainoaksi hankinnaksi:)

Keskiviikkona tänne aukesi loppuvuodeksi "Saman katon alla"-putiikki, josta saa askartelutarvikkeita, lastentarvikkeita, sisustustuotteita, tuunattuja tuotteita, koruja sekä pöllö-teemaisia tavaroita hyrymykken. Tänään on viralliset avaijaiset. Liike sijaitsee Ala-Vistalla.

Tottahan toki mun fillari pysähtyi sinne jo keskiviikona;)

Askartelutarvikkeita ostin, ja yhden sinkkilautasen joka jo koreilikin noiden tammenterhojen kera.

Tähtivalosarja sai kaveriksi ovennuppiin tämän tähti koristeen:Kannattaa ehdottomasti poiketa! Liike on auki aatonaattoon asti.

Nyt lähden askartelupöytäni ääreen, leikkaan vähän kuvia ym...sillä joulukortti-teema on selvinnyt:D Ja tuleekin jotain täysin erilaista, ja ihan omasta päästä keksitty (ainakin luulen niin;))) Siitä sitten joskus lisä paljastuksia;)

Terkuin: Anne-Mari

4 kommenttia:

 1. Onko tuo uusi liike joka päivä auki? Satutko muistamaan aukioloajat? Etten turhaan ajele Paimioon :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa! Olisitko niin kiltti, ja laittaisit minulle meiliin liikkeen osoitteen? Me kun mennään Paimioon taas kuntoutukseen viikon päästä, mutta en siellä paikkoja tunne :) syysunelma@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Ihanat tähtivalot ja muutenkin niin kaunista siellä<3

  VastaaPoista
 4. Heipä hei, tässä liikkeen osoite: Vistantie 7 ja avoinna on: lokakuu-marraskuu ti-pe 10-18 la 10-15 Joulukuussa avoinna: ma-pe 10-18 ja su 12-15
  samankatonalla@hotmail.com

  15.10-23.12-14

  VastaaPoista