maanantai 27. lokakuuta 2014

Viirinauhaa ja kruunun jalokiviä

Moikka moi!

Ensiksi kyselen sellaista asiaa teiltä, että oli pakko kanssa ottaa pois käytöstä kommentointi kaikilta sisältäen anonyymi lukijat, sillä mun sähköposti kaatuu roskapostien viesteistä. Ja sitten jäi jäljelle kaksi vaihtoehtoa mitä klikata: rekisteröitynyt käyttäjä. sis. open ID tai käyttäjä, jolla on gooogle-tilejä. Siis kumpaa klikkaan???? Klikkasin nyt tuota: käyttäjä, jolla on google tilejä- onko se ok???

Jollei nyt kommentit tuu läpi laita mulle vaikka sähköpostia koskien tuota kysymystä: anne.w@luukku.com

KIITOS avusta!

Ja sitten pientä kuvapläjäystä kehiin. Tänään tein yksinkertaisen sydän viirin olkkarin seinäkaapin kaveriksi ja poikkesin tietty tänään kirpulla. Siellä olikin oikein euron markkinat, tai siis kaikki mitä ostin oli yhden eken...tai alle.

Vanhoja korunosia löysin, ja ne olikin upeita. Pääsivät kuvun alle säihkymään. Näistä voi kehittää jotain...kruunun? hauskoja löytöjä oli myös helmipäiset nuppineulat, paljettikoristeita-olisivat tosi upeita kirjan kannen päällä;), pienet lintuset kuusen oksille (olivat valkoiset ja hileiset ja höyheneiset), suurin ostos oli keinutuoli!

Enempää en kerro siitä, antaa nyt maalin kuivua niin näette:)))

Tänään on muutenkin kuumaliima kärynnyt, yhden vanhoista liitutauluista taikosin uudeksi. Siitäkin sitten joskus.

Kuvun alle jalokivet turvaan!

Loppuviikko vietetäänkin töissä, viikonloppu oisi vapaa. Jotain ötököitä pitäisi alkaa "liimailemaan" pitkin poikin.....muru tulee yhdeksi yöksi hoitoon ja voitaisiin yhdessä hiukan kummitella:D

Mukavaa viikkoa kaikille!

Anne-Mari

12 kommenttia:

 1. Kuvun alle juurikin sopivat :-)
  Ja viiri on kaunis!

  VastaaPoista
 2. Mulla on koko ajan ollut tuo rekisteröitynyt käyttäjä kommenteissa.
  Ei tuu paljoa kommentteja, mutta sitäkin ihanampia ☺

  Ihanat korunosat ja just parhaiten esillä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, selvä homma:) Kiitos! Anonyymit nyt harvoin kirjoittelee, mutta myös mulla on näitä uskollisia faneja jotka jaksavat jättää puumerkkinsä<3 Kiitos, kiitos heille ja teille:)

   Poista
 3. Kauniita viirejä teit! <3 Ja nuo korunosat on ihania! Minulla on muuten gmail-tili, joka suodattaa kaikki anonyymi-kommentit muualle kuin ensisijaiseen postilaatikkoon, se helpottaa paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta Heidi:)) Tuntuu, että tuo mitä nyt klikkasin "jäähytti" posti liikenteen! Katson pidemmällä välillä mitä tapahtuu:)

   Poista
 4. Ihana viirinauha!! Siis mistäs tuo on tehty? Määkin tahdon :) !!! Ja just äsken selasin Elloksen pientä mainoslehteä ja ihailin noita palloja! On kyllä kauniit.
  Mulla on asetuksissa se open ID-juttu. Hyvin on toiminut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viirinauhaan on käytetty pieniä sydämen muotoisia kakkupapereita, liimattu vain naruun kiinni. Kakkupaperit olen ostanut joskus jostain askartelukauapsta. Elloksen mainoslehti oli aika namu! Esim. se hileinen poro tai mikä se nyt lie onkaan oottaa mulla laatikossa....:) Kiitos tiedosta myös tiedosta, hirveästi kaikenmaailman roskapostia tulee..!

   Poista
 5. Ihania kuvia taas <3 ja mikä ihanuus viiri <3 Jokos ne jouluvalot on laitettu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) Ei ihan, mutta tunnelmavaloja on ripusteltu pitkin poikin. Uusi kynttelikkö on testattu että toimii, pääsee sitten marraskuun loppupuolella loistamaan akkunalle:)

   Poista